Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricaju mujo, englez i njemac: Mujo: kolko bogati vi zaradite mjesecno Englez: pa eto ja oko 3000funti Njemac: ja Bogami izadjem sa prekovremenim i na 5.500 eura Mujo: a kolko potrosite mjesecno Englez: pa eto ja oko 2000funti imam malu djecu pa zato Njemac: ja oko 4000eura razveden sam i placam alimentaciju Mujo: pa sta radite sa onim sto vam ostane Engle i njemac: pa dragi mujo pa to se kod nas ne pita nekulturno je, a kolko bogati ti mujo zaradis Muju: pa eto kad mi plata ne kasni izadjem na 500KM Englez i Njemac: a kolko ti treba mjesecno da potrosis Muju: treba mi oko 2000KM imam 4 djece Englez i njemac: pa gdje ti je ostatak kako zivis onda Mujo: pa ljudi dragi to se kod nas ne pita
TREBALI POMOC, DA VAM POSALJEM HUMANITARNU POMOC.. KAMION G.OVANA!! hahahah
Cijena potrošačke korpe se valjda računa za četveročlanu porodicu...
Zaboli me racku,nek pocrkaju.Pošto su oni svi......... da ne nabrajam, a isti imaju besplatnu hranu i spavanje u Hagu,vjerovatno će im voždovi nešto proturiti kroz rešetke.Pomrli dabog da.
Meni samo ne ide u glavu ko pravi ove procjene za potrosacku korpu. Kakvi bolan 1757 KM??!! Jesu li tu uracunate cigare, alkohol, benzin, kvarcanje i dvodnevni vikend aranzman na Jahorini?? Pa nama onda po toj racunici penzioneri umru 7 do 8 puta mjesecno!
Nema veze, mi od nacionalizma zivimo!