Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klonirajte gospodina Sarovica treba nam takvi ljudi.
U pravu je ovaj Sarnovic.... Sad kad nam sarnu nove ugovore, akcize, poskupljenja i ostale p.. m.aterine.. Ima da budemo sta inferiorni, ma superiorni - vec placamo najskuplju struju u Evropi a i sire, da ne govorim o gasu...
misliš, lideri lopate i ćumura u regionu.
uz postovanje za ministrovo zalaganje, ipak: dzaba reforma zakonodavstva ukoliko nema mentaliteta da provodi zakone
Kod nas sve uskoro
ajd nek si ti u beč otišo neradnim danom, pogotovo za politiku totalno mrtvim danom. napravi par selfića sa užom i širom famili koju si poveo o državnom trošku, tj. našem i vrni se najkasnije nedjeljom poslijepodne prije utkmica srbije i hrvatske.
Ovo je jedan od rijetkih ministara koji nešto radi. On je omogućio da možemo izvoziti mlijeko i mliječne proizvode u EU. Ima li ijedan drugi ministar kod nas da se može pohvaliti bilo čime?
@ninina Pa kako bi ti u EU sa zabranom uvoza? Cuj on je pustio uvoz u BiH...zemljooo otvori seeee😳😳😳
je li lijepo................u Becu ?
@indoktrinator bila sam jednom..............samo jednom....................ah
@dis3 skontace........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TAKO JE SAROVICU, ZABRANI SMJESTA GRADNJU NOVI TERMOELEKTRANA I PRISILI SVE TRGOVCE STRUJOM DA ULAZU U RAZVOJ VJETROELEKTRANA.
PARDON, GRADNJU NOVIH TERMOELEKTRANA ....
ZNACI VJETROELEKTRANE I PARKOVI ISTIIH, PLUS DOMACINSTVA I POPUST I DOTACIJE NA SOLARNE KROVOVE, A VISKOVI DA SE UZ PLACANJE MOGU ISPORUCIVATI U ELEKTRODISTRIBUCIJU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo gospodine Sarovicu ti si jedan od rijetkih koji radi za dobrobit ove drzave
svaka cast Sarovicu, ti si jedan od rijetkih koji ZNA da RADI SVOJ POSAO, i izgleda da ga posteno radis...