Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je postrojenje DEG? Vrlo rjecit clanak, nema sta :/ Inace super vijest, samo da se radi..
Ne rise, Sirbegovic je pokro ko niko ovu zemlju, i kako je RGB reko, radnici Sirbegovica nisu primili plate vec 1-2 godine, da ne govorim o tome da im ne uplacuje doprinose, penziono, itd. , ko i vecina novopecenih \"velikih kompanija\" u BiH !
@RGB Jel\' ti krivo, srbokomunjaro?
Takve vijesti želimo da čitamo... Svaka čast!!!
Taman da se ugasi i bankrotira ova šeprtlja od tkz.kobajagi neke kompanije(Širbegovic) kad ono Silajdzic i Izmetbegović priletiše u pomoć i dadose joj poso da necrkne a radnici krepavaju od gladi,pitajte ih kad su zadnji put dobili platu!