Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nastavi donirati ovoliki novac ubrzo ce u Etiopiji biti bolji uslovi za zivot nego ovdje,
ja cuo on donira pare za ***pulaciju afrike....ne za bolji zivot malih crnaca.
****pulaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je jedan gospodin kojem rad, trud i slava nisu udarili u glavu... Rade za dobrobit cijelog covjecanstva, zele istrijebiti malariju, razvili su racunare do personalnih korisnika na najednostavniji moguci nacin tako da i onom iz Čekrčića donjih bude jasno kako da uradi neke stvari na compu a ne zna ni daljinski koristiti kako treba... BIL GATES ljudino!
Bill je dobar covjek a takvima i Bog daje. Svaka mu cast. Mnogi bogatuni se rasipaju sa parama i preseravaju do krajnosti a da nikome ne pomognu ni sa jednom markom.
Ma boli ga ku*ac
Gates podržava proizvodnju GMO hrane, a sam jede organski uzgojenu hranu!
svaka cast za Gatesove i sve najbolje u zivotu....a ovim smrdljivim seicima zelim samo jedno AIDS koji vjerovatno vecina i ima...citao sam kako su harali moscovskim hotelom Lotte ....i da su imali ludje orgije nego patuljak Berlusconi...
Nije sad da kao nesto prozivam, ali mi je ostao' duzan dvije plate.
Koji *** stavljaš apostrof tamo gdje ne treba !?
...vjerovatno je greska zbog brzog kucanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma on je sića za ovu našu foteljašku mafiju =)
ajde Bill kad si tako darežljiv pošalji i meni jedan tablet ili tel sa win 8 laptop mi netreba jer sam kupio i na njemu je licencirani win 8 rekoh kad si se već odlučio da dijeliš
para na paru
Lako je biti bogat kad prodaješ "informatičku pismenost" baziranu na svojim proizvodima. Boga oca bi patentir'o da postoji ;-).