Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće balkan nikad procvjetati... dovoljno je samo baciti pogled na komentare. Ljudi poput ovog čovjeka nam trebaju biti idoli i dokaz da možemo puno bolje... ali ne, bitno je komentarisati njegovu facu i da nikad nije u životu radio...
Zavist je kroz decenije usađena u srž balkanca, ''privatnik izrabljuje radnike'', pa otvori ti firmu paša pa lupi platu koliku hoćeš, ko ti brani.
@dahmer313 Ma to su ostaci stare države... a oni koji su živjeli u njoj s koljena na koljeno drugima prenose kako je tad bilo najbolje. Ni juga nije znala za bolje.
vanzemoljac........... :(
'ta će jadan penzioner......... :(
Poznatiji kao Ali Baba.
jel mu povezan staz?
fale mu tri mjeseca do penzije
Džaba ti milijarde, vidi ti glave i face. Ne bih mijenjao svoj izgled za sve tvoje milijarde.
ne seri
класична муслиманско-махалска ЗЛОБА
Inspirativne govore ima. Poslušajte na YouTube.
Ovaj makar zna gdje ide a piqkousti se uputio u nepoznato.