Promo
303

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo je danas otvorilo vrata i svoje treće podružnice na sarajevskoj Šentadi

IuteCredit BH je mikrokreditno društvo koje pruža inovativne potrošačke kredite namijenjene fizičkim licima, a u FBiH posluje kao kćerka kompanija međunarodne korporacije IuteCredit Europe AS, sa sjedištem u Tallinnu, Estonija.

Implementacijom inovativnih aplikativnih softverskih rješenja u svom poslovanju, IuteCredit je poznat po svom motu "Najbrži i naugodniji kreditor" te je jedna od prvih kompanija iz Estonije koja je počela da emituje svoje vrijednosne papire na berzi u Frankfurtu, Njemačka.

Kada govorimo o kreditnim proizvodima, IuteCredit BH svojim klijentima nudi brzu beskamatnu pozajmicu do 600 KM sa rokom otplate do 30 dana i novčane kredite do 1.000 KM, sa rokom otplate do 8 mjeseci. Pored novčanih kredita, IuteCredit BH nudi i robne kredite u saradnji sa svojim partnerima, u iznosima do 3.000 KM i periodima otplate do 18 mjeseci, a od početka augusta tekuće godine, uspješno plasiraju i auto kredite do iznosa od 16.000 KM, sa rokom otplate do 60 mjeseci.

Da biste postali klijent mikrokreditnog društva IuteCredit BH, pozivaju Vas da posjetite njihove podružnice u Sarajevu. Također, 24/7 ste u mogućnosti da aplicirate online na njihovoj web stranici www.iutecredit.ba iz udobnosti svoga doma te očekujete poziv od njihovih savjetnika za prodaju koji će Vam odmah preliminarno odobriti zahtjev za kreditiranje. Ukoliko je Vaš zahtjev za kredit odobren, uz prilaganje minimalne dokumentacije, novac na Vašem računu možete očekivati isti dan i preuzeti u Vašoj banci, a od oktobra 2019. godine i u poslovnicama JP BH Pošta.

Pod sloganom "Bez brige u novu školsku godinu", u sklopu kampanje "Back to School" i u saradnji sa svojim partnerima, IuteCredit BH klijentima omogućava robne kredite do 3.000 KM. Partneri kod kojih možete ostvariti kupovinu na rate uz akcijske pogodnosti i svojim školarcima obezbijediti potrebni školski pribor i opremu su: Univerzalno, Dr.Techno, Tehnodepo, Media Market i Zvuk i slika.

MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo je društveno odgovorna kompanija koja aktivno djeluje u zajednici i ponosni je sponzor 7. Sarajevskog maratona, održanog 1. septembra 2019. godine.

IuteCredit podružnice u Sarajevu možete pronaći na sljedećim adresama:

  • Hamdije Kapidžića 1-2 (Bulevar branilaca Dobrinje), Dobrinja;
  • Branilaca Sarajeva 16, Pozorišni trg; i
  • Zmaja od Bosne 50, Šentada, Pofalići; ili ih kontaktirajte telefonom na broj 033 257 666.