Promo
279

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. otvorilo svoju drugu podružnicu u Sarajevu

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. danas je otvorilo svoju drugu podružnicu u Sarajevu kod Narodnog pozorišta.

IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo je mikrokreditno društvo koje pruža inovativne potrošačke kredite namijenjene fizičkim licima, a u FBiH posluje kao kćerka kompanija međunarodne korporacije IuteCredit Europe AS, sa sjedištem u Tallinnu, Estonija.

Upravo je Estonija, iako mala država s ukupno 1,3 miliona stanovnika, u proteklih 15 godina, zahvaljujući konstantnom napredovanju i razvoju u svim segmentima društva, uspjela da postane apsolutni lider kada je riječ o digitalizaciji i digitalnim kanalima. IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo u FBiH posluje od prošlog mjeseca i upravo implementacijom inovativnih aplikativnih softverskih rješenja postaje poznata po motu "Najbrži i najugodniji kreditor". Kazala je Vilma Tunjić Juzbašić, generalna direktorica MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo.

MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo svojim novim klijentima trenutno nudi dva startna proizvoda, a to su:

  • prva beskamatna pozajmica u iznosu do čak 600 KM; i
  • potrošački kredit za nove klijente do 1.000 KM, sa rokom otplate do 8 mjeseci.

U skorijoj budućnosti MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo će ponuditi i takozvane partnerske proizvode, koji će potencijalnim klijentima omogućiti najbržu i najugodniju kupovinu proizvoda kod MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo partnera, na kredit do 3.000 KM, sa rokom otplate do 18 mjeseci.

Pored navedenog, tu su i auto krediti do 16.000 KM, sa veoma jednostavnom procedurom odobravanja, sa 0 posto učešća, i bez dodatnih kolaterala. Istakao je Alem Bešović, izvršni direktor MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo.

Važno je istaći da je usluga MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo dostupna za svoje klijente 24/7, klijent može aplicirati iz udobosti svog doma, putem web stranice, a sve što trebate jeste da odvojite dvije minute kako bi popunili vašu aplikaciju, dok novac na vašem računu možete očekivati isti dan.

MKD IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo možete posjetiti u novoj podružnici u centru grada, kod Narodnog pozorišta, na adresi Ul. Branilaca Sarajeva br.16, Općina Centar i na Dobrinji, u ulici Hamdije Kapidžića br. 1-2 (Bulevar Branilaca Dobrinje), Općina Novi Grad, Sarajevo. Za više informacija možete posjetiti njihovu web stranicu www.iutecredit.ba ili ih kontaktirati na broj +387 33 257 666.