Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo je sve manje-više privatno, tako da se nema šta zamjeriti tom Nijemcu koji je stavio državi svoje kapacitete na raspologanje za određenu naknadu. Što se makedonskih taksista tiče, ako je tako kao što piše, onda je to "lešinarenje".
smrde preko ekrana nikad se ne kupaju zive na socijali i siluju njemice brkate
ti si definitivno oni sto ti u Nick-u pise...i najveci papak i seljak.....skidam ti kapu medjedu
Sve su to interesi
Budimo realni nit je Njemacka sve njih primila zato jer eto bas voli primit milju ljudi u drzavu nit ih vole pretjerano kao ljude...njemacka gospoda ne rade nego ce sve vrste nizih poslova obavljat ti ljudi, a ovaj lik iskoristava tudju nesrecu s jedne strane a s druge ipak rade jer su dosli radit u njem(barem dio njih)
Problem je u tome da švabska gospoda ne želi rađati i odgajati djecu, a budućnosti bez toga nema.
ko ti to kaze da oni ne zele radjati??Sta pricas bzvz??Ima svapskih porodica po 3,4,5 djece da li radili ili bili drzavi na teretu...al ih ima....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo neka trljaju ruke.jos malo pa ce se s tim rukama fatati za glavu.zivi bili pa vidjeli.
Pišete o njima kao da su niza bića, oni su kao i svi ostali ljudi, koji hoće da svojim radom zarade svoj dinar
......istina......ali inda nisu izbjeglice, nego ekonomski migranti.......
niko ne kaže da su izbjeglice iz Sirije dale ogromne pare da dodju do Europe, a novine pišu o njima ko' da su cigani
Imao sam iskustvo vidjeti to puni su para i spavaju po hotelima.Ne svi ali vecina ima novac
@-MUHA- ....baš naprotiv....apsolutna većina nema novca, tj. nemaju onoliko koliko se to opisuje u medijima..........uglavnom se sada radi o sirotinji, da ne govorimo o ostalima, iračanima, afganima i pakistancima, koji imaju još manje......... .....lovatori u se davno smjestli u sigurne zemlje.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"veličine olimpijskog bazena za plivanje",koja poredba haha
Pitanje samo jesu li mislili onaj na otoci ili na termama :)