Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mi neko prevede naslov!
@neko.iz.mase 😂😂😂😂😂
Ako sam išta naučio za vrijeme ove pandemije to je da su Microsoftovi proizvodi (mislim na platforme za provođenje online aktivnosti) jako očajne, nestabilne i loše. Ime je čudo, ako imaš ime prodat ćeš maglu ljudima ako treba.
@marlboro7mg svi njihovi servisi su očajni, microsoft teams je katastrofa totalni amaterizam katastrofalna sinhronizacija sa mobilnom aplikacijom, mjenjaju interfejse web office-a 365 svaka 2 mjeseca, optimizacija web aplikacija užasna. Skype for business smješno komentarisati. Da ne spominjem administraciju O365..
@marlboro7mg Ja sam radio kao tester jedne aplikacije koja je bila namjenjena za Microsoft,te aplikacije uopste ne radi Microsoft nego neki sub contractori koji isto tako eto nas su zaposljavali preko Upworka i sl. da im testiramo aplikacije,pisemo ako ima kakvih bugova,slikamo kako izgleda na razlicitim uređajima i sl. Microsoft je vise publisher nego Developer
Poslodavcima je došla corona "k'o kec na desetku": rad od kuće im štedi struju, grijanje, potrošnju papira/štampača, habanje uredske opreme itd. Zatim slijede uštede na najamninama i sl. A zaposlenici ako nisu Online dok su kući npr 10min odmah im se odbija od radnog vremena kod kuće. Plaćeni marketing kako je to "odlično" za zaposlenike će većini povodljivih tupavaca isprati mozak kako je to "zdravije" i bolje. Kapitalizam per excellence
@kolorit gdje se to odbija... i zast ne bi neko bio online? Jel se to neko diskonektuje?
@kolorit radim od kuce od pocetka pandemije i niko mi nije odbio nista od plate niti me posebno pitaju da li sam online ili ne sve dok na vrijeme zavrsavam svoje zadatke. Mislim da je to iskustvo vrlo individualno od poslodavca do poslodavca. A da ustede na najmninama.... zasto ne bi ? Zasto bi iko placao prazan prostor ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)