{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MHS d.o.o. prvi u BiH pribavili licencu za neadresirane pošiljke

29.6.2015. u 14:13
109
43
MHS d.o.o. prvi u BiH pribavili licencu za neadresirane pošiljke
109
Po prvi put od svog osnivanja Agencija za poštanski promet u BiH dodijelila je licencu za obavljanje usluge direktne pošte – neadresirane pošiljke, i to kompaniji MHS d.o.o. iz Sarajeva.


Već godinama MHS kao privatna kompanija posjeduje licencu za obavljanje kurirskih djelatnosti, dok od sada samo MHS pored licence za kurirske poslove posjeduje i ovu ekskluzivnu licencu za dostavu neadresiranih pošiljki (letci, flyeri katalozi i sl.) na teritoriju BiH, saopšteno je iz MHS-a.

Osnovna djelatnost MHS-a i ono u čemu su specijalizirani je distribucija neadresiranih pošiljki. Na tom polju pokrivaju preko 80% tržišta, što ih čini liderom u pružanju ove usluge. Na zidovima ove kompanije se nalazi i ISO certifikat 9001:2008 kao i BID Quality award koju je MHS primila u Londonu upravo zbog implementacije svjetskih standarda u jednu bh kompaniju, stoji u saopćenju.

Iz MHS-a ističu da ova licenca svim njihovim klijentima pruža dodatnu sigurnost, jer prepuštajući posao distribucije svojih reklamnih materijala MHS-u, pokazuju da žele raditi na legalan način i nemaju straha od zakonskih sankcija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: