Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji i Japan, Amerika,Kina i jos drzava koje proizvode svakakvu tehniku. Da si Italijan ili Spanac bi li kupio Citroen Peugeout ili krs zvna Fiat odnosno preskupi Seat.
ads; Njemacki politicari i predstavnici Njemackog businessa godinama rade na onemogucavanju razvoja bitnih tehnologija i industrija koje bi Njemackoj bile konkurentne u svim ovim drzavama koje si pobrojao i koje su sada u krizi, a cijelo ovo vrijeme Njemacke banke su plasirale ogromna kreditna sredstva u ovim drzavama da bi se kupovala roba made in Germany. Naravno da Grk nema svoj domaci automobil, ali imaju Italijani i Spanci pa ipak.....hocu reci da nije ni Njemacko maslo za ramazana. Dobro ini profitiraju iz ove krize koju je dobrim dijelom i Njemacka politika kreirala. Pametan je to i vrijedan narod, ali treba stvari posmatrati realno. Cinjenica da po cijeloj Eurozoni trese kriza, a u Njemackoj ne je dovoljan znak da tu nesto nije uredu.
Pa ja Nijemci su krivi sto izvoze svoje proizvode u strane zemlje gdje se i traze od domaceg stanovnistva. Da nema Njemackih auta Grci bi eto proizvodili svoja i imali bi najjace TV - e. Nijemci su krivi sto imaju kvalitetniju tehniku od nepouzdanih Italijana. A najgori su prema Spancima koji bi eto sami proizvodili svoje solarne ploce da nema njihovih. Pa ako vam ne valjaju koji ih qu,rac kupujete. Zato sto vam je IQ dovoljno visok da ne riskirate sa stranim smecem i zato sto Svabo vec 50 godina sve pravi kako treba. Sta sad, trebaju smanjiti kvalitetu svojih proizvoda i ove agrarne selj,oberske zemlje tipa grcke i Spanije nauciti kako se prave masine i tehnika. Jos im trebaju posudjivati pare jer su onoliko nesposobni. Dobro pa hajte vi posudite pare uh,ljup,ima iz vaseg poznanstva da pokrenu svoj biznis. Cim mogne vratit ce vam ih, ako treba i duplo, jel tako.
Hoš to matora dati para, Špancima, Talijanima, Grcima......hebo majku svima loše samo Švabama dobro, vidi se šta je u pitanju. Ali zato će Merkelica jeftino da dobije Jadran :D