Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je kad imaš u Kini i ostatku svijeta desetine hiljada robova koji rade za par stoja i godišnje stvore suficit od par milijardi, podijeliš gospodi u Njemačkoj.
Ja, i?
Tesla na aparatima
Ma nema sta, Bosnjo je davno predvidio propast Njemacke i Njemacke autoindustrije. Ali i dan danas sanja staviti zlatni lanac oko vrata i provozati Mecku BMW ili Audi....
dobio sam i ja u vidu odmotanog srednjeg indijskog prsta :D
Kažu i kod nas će početi dijeliti počev od KS... 1mlrd i300mil. dobiti...
Radnicima se dijeli bonus,a vlasnicima dividenda.
zato je skupo švapsko smetlje,jer je mercedes i socijalna ustanova. Nema ovog kod pravih proizvodjaca pravih auta.
93,000 uposlenika puta 7,300e je 678 miliona, god. prihodi mercedes kompanije su 133.9 milijardi (ne miliona) to ti nesto malo vise od 0.5% ukupnog prihoda firme (ne 5% nego 0.5% svih prihoda). Ti si tolika seljacina da nemozes mentalno svarit globalnu ekonomiju i brojeve i cifre velikih korporacija jer si odrasto u vukoj*ini i nemas pojma o svijetu, ekonomiji i velikim brojevima.
A sta je sa radnicima u Meksiku i Turskoj hehe demokratski svabo.
Procitaj tekst pa komentarisi.
Čuće se, nije stigla informacija do Klix-a
Svaka čast,a ne kao kod nas,samo budžetlijama pomoć od 1080KM
pa oni su ko budzetlija,u mercu radi 1 posto radnika u drzavi.. zasto nedaju logistici