|

Mercator Summer Kids Party: Velika zabava za školarce u Mercatoru

Mercator Summer Kids Party: Velika zabava za školarce u Mercatoru
37
Sponzorirani članak
18.7.2019. u 16:32
0
komentara
37

dijeljenja
Mercator Summer Kids Party: Velika zabava za školarce u Mercatoru
Za sve vrijedne školarce koji su na zasluženom odmoru od školskih aktivnosti, a i one koji će to tek postati, Mercator centar Ložionička Sarajevo priređuje u subotu 20. jula u periodu od 11:00 do 15:00 sati, vrhunsku zabavu i mnoštvo iznenađenja.
Ljeto je vrijeme odmora, uživanja, kupanja i zabave, a Mercator centar Ložionička vas sa zadovoljstvom poziva da nam se pridružite i zajedno sa nama provedete ugodne i veoma zabavne trenutke.

Nakon cijele godine učenja i pisanja zadaća, vrijeme je za ljetni odmor i super zabavu koju je za vas pripremio Mercator centar. Znamo koliko ste vrijedno i marljivo radili i učili, pa smo stoga odlučili da zajedno proslavimo završetak još jedne uspješne školske godine. Za vas smo pripremili sadržajan i bogat program kroz zabavno opuštanje, uz mnoštvo aktivnosti i nagrada za vrijedne đake. Imaćete priliku da vidite nastup zabavljača koji hodaju na štulama, vrhunske majstore žongliranja i živuće statue, a pripremili smo i zabavni ljetni facepainting kao i omiljene maskote Mini i Miki. Kao posebno iznenađenje pripremili smo gratis sladoled za svako dijete.

Budite i vi dio Mercator Summer Kids Party-ja i provedite ugodne i zabavne trenutke u Mercator centru Ložionička u Sarajevu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.