Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaj Konzumu, pa u roku 2 godine otkupi od Konzuma, pa opet prodaj... Nije cisto tu nista, vidi se iz aviona. Sve neki privrednici, a sve na isti fazon se kupuje prodaje, malverzacija do malverzacije.
to je kao gluvo glamocko - obrni okreni i opet i opet ...
Sda i zaboravio si reci da su ti upleteni mamini guzovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Agror i Mercator duguju BH dobavljacima 178 miliona ,Federaciji 67 miliona Drzavi BiH PDV 38 miliona ,,,,ovo je prevara !!!!
Cijene u Bingu daleko vise nego u Mercatoru Kupci ne obracaju paznju
merkator se lagano izvlači/bježi
mora se lova negdje oprati
Bingo polako postaje skupji i neuslovniji od merkatora.... nesto se zbiva !
kupili su nesto znaci za sto nemaju novca da plate...
Ovdje ce samo upumpati novac sa ofshore racuna kroz kupovinu nekretnina, a kasniej ce te objekte odkupiti od ofshore firme (svoje) i na taj nacin ce takav novac biti legalan za daljnji obrt. treba samo pratiti ko ce biti ''navodni strani real estate kupci '' Dobro su naglasili ''prodaja iskljucivo stranim real estate investitorima'' LOL
Hihi
Umjesto sto se u komentarima likuje kako propada strani izrabljivac, samo se malo prisjetimo krize kad je pocela katastrofa s Konzumom I u kakvu su situaciju dosli domaci zaposlenici i dobavljaci, a posebno mali proizvodjaci, kojima su ovakvi centri uslov opstanka. Ovi koji navijaju za BINGo kao nacionalni simbol poslovnog uspjeha, samo se malo raspitajte za plate radnika u Bingu i u Mercatoru (pa i Konzumu).
Prodajte biMgu
PROPADAJU KO GRČKA TO JE ZATO ŠTO PRODAJU SVINJETINU!
...nešto kao prodaj Bingu,pa od Binga uzmi u najam.
Mutni poslovi.
Pranje para!!!
Potez ocajnika,jedna od zadnjih faza prije totalnog kraha. Kad prodaju prostore onda prodaju i firmu tj. ime i brend i to bi bilo to.