{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mercator BH zahvaljuje korisnicima Sarajevo-x.com portala

M
21.9.2007. u 15:25
0
0
Mercator BH zahvaljuje korisnicima Sarajevo-x.com portala
0
Mercator BH zahvaljuje korisnicima Sarajevo-x.com portala
Prema rezultatima ankete, koja je od 10. do 16. septembra sprovedena među korisnicima jednog od najposjećenijih web portala u Bosni i Hercegovini, Sarajevo-x.com, Mercator BH je odabran kao trgovac sa najboljim shopping centrima u Bosni i Hercegovini.
U anketi portala učestvovalo je ukupno 2.586 posjetitelja od kojih 42% smatra da Mercator BH ima najbolje shopping centre u Bosni i Hercegovini.

Mercator BH svoje aktivnosti i cjelokupno poslovanje usmjerava ka postizanju zadovoljstva svojih kupaca, te u svakom trenutku nastoji da im ponudi visok kvalitet roba i usluga i visoke trendove u maloprodaji.

Sam koncept Mercator centara je svojom arhitekturom upravo usmjeren za pružanje optimalnih visokokvalitetnih usluga za sve kupce i posjetioce, laka dostupnost centrima, natkrivena parkirališta, širina ponude roba i usluga u centrima itd, a sve u cilju da se ostvarili maksimalno zadovoljstvo kupaca.

Zaposleni u Mercator centrima u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Kaknju, se ovim putem ujedno žele zahvaliti svim posjetiocima Sarajevo-x.com portala na ukazanom povjerenju i priznanju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: