biznis
0

Mepas dovodi poznate brendove u BiH

Klix.ba
Mepas mall je jedinstven trgovačko poslovni centar s hotelom u samom središtu Mostara, na gotovo 100.000 metara kvadratnih.

Najveći je trgovački centar u regiji sa podzemnim garažama na 3 nivoa, trgovačkim sadržajima na 5 nivoa, uredskim prostorima na 1 nivou te luksuznim hotelom sa 5 zvjezdica na 2 nivoa.

Centar je po mnogo čemu postavio visoko letvicu standarda od same arhitekture za koju u žargonu kažu da je "iskopirana" iz New Yorka i "zaljepljena" u Mostar.

Mepas Mall dovodi preko 100 svjetski poznatih brandova u Mostar i Hercegovinu.

Jedan od najvećih svjetskih modnih lanaca Inditex, sa svoja 4 branda: Zara, Pull&Bear, Bershka i Stradivarius prvi put dolaze u Bosnu i Hercegovinu, u Mepas Mall.

Osim Inditexa U Mepasu će biti i brendovi New Yorker, Terranova, Sportina Group, Iris Group, S'oliver, Piazza Italia, ali i Adidas, Nike, Primasport, Bellissima, Granoff, Okaidi, Bimaco, Reebok, Lisca, Megašport, Benetton, One2play, Bambi, Top Shop, Stanić, Swatch, Linea intima, Zlatarna Celje, Mališić, Planet obuća, Multibrand, US Polo ASSN i brojni drugi.

Centar dovodi u Mostar najpoznatiji svjetski koncept i brand brze hrane Mcdonald's.

Za sve ljubitelje zabave Mepas mall sa zadovoljstvom dovodi u Mostar koncept Cinestar, multipleks kina s 5 zvjezdica – 5 kino dvorana sa gotovo 700 sjedala, a tu je i bowling sa 8 staza za ljubitelje kuglanja. Također u centru će se nalaziti i Konzum na preko 3000 metara kvadratnih prostora na -1 etaži Centra, kao i poslovnica i uredske prostori Unicredit banke i HT Eroneta.