{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Međunarodni sajam RENEXPO® BiH i ove godine u Sarajevu

Klix.ba
29.9.2017. u 15:32
0
2
Međunarodni sajam RENEXPO® BiH i ove godine u Sarajevu
0
Međunarodni sajam RENEXPO® BiH i ove godine u Sarajevu
RENEXPO® je najveći međunarodni sajam i konferencijski program u regionu koji se bavi razvojem održive energije, zaštitom životne sredine, vodom i otpadom. Događaj se održava po četvrti put u Sarajevu, od 8. do 9. novembra u Hotelu Hills.
Više od 1.500 eksperata iz BiH, regiona i Evrope okupiće se ove godine na sajmu i konferenciji RENEXPO® BiH. Oni će razmjenjivati stavove, znanje i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rješenjima za održivi razvoj u oblasti energije i okoline.

Ove godine, kao i prethodnih godina, sajam okuplja investitore, stručnjake, predstavnike državnih i lokalnih institucija, poslovne lidere iz oblasti obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine, upravljanja vodama i otpadom. Takođe, na izložbenoj površini sajma koja se prostire na 2.000 kvadratnih metara, predstaviće se više od 80 regionalnih i međunarodnih lidera u oblasti biogasa, biomase, hidroenergije, energetske efikasnosti, upravljanja otpadom, energije vode i vjetra, zaštite od poplava. Zbog toga RENEXPO® BiH predstavlja događaj koji ne smiju propustiti svi oni koji žele da unaprede svoj posao i da budu u koraku sa budućnosti.

Tokom dvodnevnog događaja, očekuje Vas program koji se sastoji od konferencija, seminara, radionica, panela, okruglih stolova, foruma i B2B sastanaka koji ima za cilj razmjenu znanja i iskustava uz međusobnu saradnju i postizanje zajedničkih ciljeva u budućnosti.

Dugoročna saradnja između Njemačkog Društva za Međunarodnu Saradnju (GiZ) i platforme RENEXPO® nastaviće se i ove godine. Pored programa energetske efikasnosti u građevinarstvu, GIZ će predstaviti i programe podrške obnovljivim izvorima energije u BiH kroz radionice iz oblasti hidroenergije, biomase i izradu programa za investitore.

Prijem na događaj je besplatan, ali je registracija učesnika obavezna.
Posjetioci mogu da se registruju za događaj na ovom linku besplatna karta.

Zauzmite svoje izlagačko mjesto uz promotivne cijene, za registracije prije 15. oktobra ostavarujete 10 posto popusta. Za više informacija možete se obratititi Nikoli Aleksiću, menadžeru prodaje putem e maila: [email protected] ili telefonski na broj + 381-21-210 20 45.

Informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.renexpo-bih.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: