Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U trebinju prosiruju pasnjak (pistu) i posumljavaju sibljem za dudukove jarce i koze
@ceremosnjak de sam sebi lajkaj komentar i ne seri toliko klocu jedan.. sta pricas ti, milion cega?
cuo sam da ce im i puteve asfaltirati :)
Lijepo, cestitke. Posebno na ovima self chekiranje, da nemoram ni da kim pricati. Jos samo otjerajte ovaj Sa-taxi ispred Aerodruma.
Dok se "ne prosire vidici" selljaka koji tamo rade, dzaba im je sve.
Još da skupe love pa da mogu upaliti svjetlo koja bi to ljepota bila. Aerodrom izgleda kao zona sumraka sa današnjom štednjom struje.
Zabranite pusenje ko svaki aerodrom u EU
Prosirili broj saltera sa metar na tri metra.
DAJTE nam nove slike ZERINE!!! :D :D
Bosnjo kad to vidi misli da je to veliki mobitel
Zato su cigani ukinuli sve klupe osim 4. Dodjes 2 sata prije leta otrnu ti noge jer neces namjerno da odes u kafic da platis 4 KM za kafu obicnu. Nije vam ono cigani trzni centar pa da ukinete stolice da tjerate ljude u kafice. Svaki svjetski aerodrom ima normalno sjedenje samo vi u onom prknu od aerodrome ste ukinuli. Od sad idem u beograd, radije srbima pare davat nego vama židovima!!!
BOŠNJACI NAPREDUJU!!!!!!!
@narkors A ti znaš je li?
napreduje Bosna.....ako se to moze nazvati napretkom..........znas tj aerodrom koriste svi narodi BiH......ili to nemeres da skontas u tvom miniuniverzumu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba ovaj ajrodrom premjestiti negdje dalje da i taxi hajruje. A napraviti stanove za mlade bracne parove uz 0% kamate.
Taxi hajruje kao da je aerodrom 50 km daleko od centra grada
mora na kvarnjaka raditi radi toga.