Međunarodni aerodrom Sarajevo i Adriatic osiguranje poklanjaju besplatno putničko osiguranje

Međunarodni aerodrom Sarajevo i Adriatic osiguranje poklanjaju besplatno putničko osiguranje
136
Sponzorirani članak
6.6.2019. u 15:12
0
komentara
136

dijeljenja
Međunarodni aerodrom Sarajevo i Adriatic osiguranje poklanjaju besplatno putničko osiguranje
Za sve koji od 1. do 30. juna 2019. kupe aviokartu online putem stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u suradnji sa Adriatic osiguranjem dobit će kao poklon besplatno putničko zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja.
Ukoliko poslovno ili turističko putovanje prekinu razne zdravstvene tegobe, dobro je znati da će putno zdravstveno Adriatic osiguranje pokriti:
- troškove hitnih i neophodnih medicinskih tretmana,
- vanbolnički tretman (lijekovi, zavoji, gips), kao i određene terapije propisane od liječnika,
- bolesnički tretman u odgovarajućim bolnicama u inozemstvu,
- hirurške operacije (samo u hitnim i neophodnim slučajevima).

Da biste ostvarili pravo na besplatno putničko osiguranje potrebno je da kontaktirate osoblje Međunarodnog aerodroma Sarajevo na prodaji aviokarata putem e-maila: [email protected] ili telefona + 387 33 289 266 i + 387 33 289 267.

Podsjetimo, Međunarodni aerodrom Sarajevo je u cilju unapređenja usluga i u skladu sa zahtjevima i očekivanjima putnika, uspostavio prije godinu dana online prodaju karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini koji nudi tu uslugu.

Online kupovinu karata možete obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sia.ba, odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sistem će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različite zrakoplovne prijevoznike...), počev od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

Sistem je kreiran u suradnji sa globalnim rezervacijskim sistemom Amadeus e- Power, te objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte obavi na jednom mjestu. Pored svega navedenog, sistem također uključuje mogućnost odabira mjesta u zrakoplovu, količinu prtljaga i slično.

S ciljem olakšanog pristupa putnicima, sistem je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu tačku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina aerodroma u svijetu koje sistem prepoznaje. Karte se mogu kupiti za letove više od 50 zrakoplovnih prijevoznika.

Sistem je potpuno siguran za online kartično plaćanje, te da je razvijen u suradnji sa Intesa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Karte se mogu platiti MasterCard i VISA karticama.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.