{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Međunarodna potvrda izvrsnog okusa i superiornog kvaliteta

S
27.6.2008. u 10:32
0
0
Međunarodna potvrda izvrsnog okusa i superiornog kvaliteta
0
Sarajevski Kiseljak postao je ponosni dobitnik prestižne međunarodne nagrade „Superior Taste Award“. Međunarodni institut za kvalitet i okus (ITQI) iz Brisela nagradio je prirodnu mineralnu vodu Sarajevski kiseljak prestižnom nagradom Superior Taste Award za izvrstan okus i superioran kvalitet.


U današnjem svijetu, gdje je zbog velikog broja proizvoda sve teže privući potrošača i pridobiti njegovo povjerenje, ova je nagrada svojevrsna garancija i potvrda da se proizvod koji nosi znak Superior Taste Award po svom okusu i kvaliteti stvarno na tržištu.

Nagrada za izvrstan okus i superioran kvalitet uručena je predsjedniku Uprave, gospodinu Tomislavu Sliškoviću na svečanoj ceremoniji koja je krajem mjeseca održana u Briselu, u organizaciji International Taste & Quality Institute.

Prirodna mineralna voda Sarajevski Kiseljak izvire iz dubine od 150 do 300 metara, obogaćujući se mineralima u svom prirodnom protjecanju kroz staro eruptivno stijenje. Tako prirodna i kristalno čista, sa prirodno izbalansiranim odnosom minerala, puni se najsavremenijim tehnologijama bez vanjskih utjecaja.

Sarajevski kiseljak d.d., najstarija, najveća i najmodernija punionica mineralne vode u BiH sa tradicijom punjenja dužom od 117 godina i lider u proizvodnji mineralne vode u BiH, učvrstio je svoju lidersku poziciju zahvaljujući prvenstveno visokom i prepoznatljivom kvalitetu mineralne vode, ali i stalnoj modernizaciji i unapređenju proizvodnje i poslovanja. U posljednjih sedam godina u te namjene uloženo je više od 25 miliona eura.

„Ovo je samo još jedna potvrda izvrsnosti i kvalitete prirodne mineralne vode Sarajevski kiseljak. Posebno nas raduje što nam ovo priznanje stiže iz Brisela, od strane poznatog međunarodnog instituta. Međunarodna priznanja ovakve vrste otvaraju nam nove mogućnosti za promociju i izvoz naše jedinstvene prirodne mineralne vode visokog kvaliteta.“ izjavio nam je predsjednik Uprave Sarajevskog Kiseljaka, gospodin Tomislav Slišković.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: