Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se obrate Draganu Čoviću. Mogu se sa Italije preusmjeriti na novo tržište - Srbiju.
@Zanovijetalo HDZ uzima kes odavde, sad ce oni to otvorit caskom.
Znaci samo se o lovi radi
Stete ne sagledive a od drzave sto ce dobit je samo kap u moru?Jel Bogati? A sta je sa ovih 24 godine? Gdje je Medjugorje bilo selendra uzgajali vinovu lozu i duhan sad vile nad vilama.Sta je nemozete prodavat vodu po 1euro ,i kavu po 3 Eura?? Taksisti od Crkve do brda ukazanja uzimaju po 10 eura za prevoz a udaljeno 1 km.? Nije mi vas zao samo zato sto ste vjeru pretvorili u Biznis ,zgrcete milione godisnje i sad nema tri mjeseca i vi propadoste.
prvo im je gospa sama otkazala.... neće svaki dan navraćati....
Gospa na aparatima
Koga jo interesuje ta draca i kamenjar?
Ovo preduzeće je imalo najveći promet u BiH.
Nervoza je u Hdz, nema priliva sredstava, a uz to su se posvadjali sa bolesnjacima sa svojom kasicom prasicom kojima dilaju sve i svasta, kladionjce im donose velile dobifti a i to je sada upitno jer su ovi idoti okrenuli sve proriv hrvata i katolika u BIH.. slag na tortu je Bleiburg.. budale politcke...
@DunjaluckiBarjaktar ,naprotiv,tamo inspekcije imaju svoje hotele iz kojih uoće na izlaze,znači ti si jedan od onih što mantraju i zavode neuki puk,jedino je zabranjeno u Stari grad u Mostaru,tamo se na pojavu inspekcije pojavljuju njihovi "ratni zapovjednici i invalidi",to ti je sigurno jedino zabranjeno mjesto što ja znam za inspekciju a o Mđegorju i inspekciji pojma nemaš,..
malo više moliti Boga i iskoristit darove Duha Svetoga,jesi li juče slušao misu moj Vasilju,ima i drugih načina za zaraditi,otkrijte Bogom date talente u sebi i svakome će biti bolje,..to vrijedi i za sve ostale pratitelje ovoga portala i cijele nam BiH,..
samo hrabro! pojaviče se gospa opet kad zatreba.
Sad ce to Dragan sredit, i odavde ubire reket.
Gospa u samoizolaciji.
Neka prodaju, samo fiskalizirati svaki kamen i kamencic!
Da placate porez drzavi BiH imali biste se pravo zaliti, ovako tisina.
Koliko se poreza do sada uplatilo od Medjugorja, nista, ili ni toliko
@KurtaKinte1212 To vam je nevidljiva ili duboka drzava, HR HB.
cuj turizam. pa zar to nije mjesto gdje se vrse molitve uzvisenom Bogu
Ono kad koristiš vjeru da bi zaradio