Radno vrijeme će biti od 7:30
0
McDonald's se otvara u srijedu u 10 sati
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ba, zivio sam 4 godine u njemackoj, 5 godina u Francuskoj, 2 godine u Italiji, 3 u spaniji, 4 u Americi, sad sam na Maldivima...nema veze sa clankom , samo se hvalim ! A stvarno zna li neki od ovih kvalitetnih saxovackih novinara sta je Paris danas oblacila ?
ma kakav McDonald\'s , Rajvosa u četvrtak igra ....
Prvi 10 ce dobiti dozivotnu hranu u Mc-u, pa vi gledajte.
je li onaj M znak asocijacija za sisoke ili guzaru
kako će prvih 10 da svršava, kad dobiju džabni hamburger
bolje je americko gofno nego nasa cokolada
gledao sam jednu emisiju o fast fudu i naravno McD je bio glavni tu, aaaa masnoće svegaaaaa,,,, uzasa, mada ni cevapi po tom pitanju nisu ništa bolji.
U McDOnald-su od kravljih anusa prave kolace.
U srijedu neces moci Titovom proci, sva stoka ce da pase BigMac hahahaha Ajde stokooo...na livadu u srijedu na Titinu livadu.
osamdesetsedmi
otvorio se dabogda
samo pomjeraju ovo otvorenje, prvo je bila nedjelja, pa četvrtak u pola osam, sada u deset -.- igrate se sa strpljenjem nas koji volimo pojesti !!!!!
Bit ce ona \"Sto nas ima masala!\"...kad se tamo nazderemo xD
check this out: http://www.youtube.com/watch?v=djQD54Kumnw
Pogledaj te ovaj video na kojem su 4 godine stari hamburger i pomfrit, i nakon 4 godine u jako dobroj kondiciji. Niti su budavi niti tome slicno, naprotiv jako ocuvani. Pa je pitanje od cega je napravljeno pa da tako moze stojati na otovorenom a da se ne kvari. http://www.youtube.com/watch?v=4IGtDPG4UfI Jos zanimljivi videa za pogledati prije nego sto se odlucite da narucite! http://www.youtube.com/watch?v=L9VYKRHCqTo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW5YEdao&feature=related
Ali ljudi burek u Elmi na Stupu je vrh, kakav MCD :p
Nazalost, tacno. Sta ces ...