Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVECI LOPOVI U GRADU !!!! JEDAN MALI HAMBURGER 3 KM PA KO JE LUD DA TO PLATI MORAS PONIJET 100 KM DA SE NAJEDES !
.....će se i dalje jesti ali će kllijenti dolaziti i u Mcd radi kolača, kafa a bogami i hamburgera. Neka nama i ovoga, pa zar ne čitate da će 80 osoba biti uposleno?
NISAM ZAVIDAN UOPSTE ALI MI JE KRIVO ZASTO SU SE NASI TUZLACI PRODALI ZA SAKU DOLARA I OTISLI U AFGANISTAN DA SLUZE OKUPATORA!!!TACNO MI SE GADE I JOS NEKI MU.SL.IMANI,HEHE.....PLATICE TO ONI JEDNOG DANA!!!
AJDE BA I TI TUZLA NE KAKI!!!
Kako si tuzlak zavidan kroz komentar se vidi!
jao shit kad se svijet navuce na to..toliko je puno aditiva da ti mozak sam naredjuje da ides i jedes..zao mi djece..
Dzaba pricas Genocidni stvore ,, Vidimo se na Brcanskoj Malti !! :D
j b g... zaostala, primitivna i jadna zemlja :(... sa sve entitetima i distriktima :( koliko smo jadni da su nam ovo vijesti :(
KAD SE VRATE OVE TUZLANSKE PRODANE DUSE STO SLUZE AMERICKOG OKUPATORA U AFGANISTANU MOGU DA JEDU AMERICKO SMECE OD HRANE....TUZLANSKE SPONZORUSE VAS JEDVA CEKAJU DA SE DOCEPAJU VASIH KRVAVO ZARADJENIH DOLARA....
Ne shvatam zasto je ovo eb.ena vijest??? Dal u bilo kojoj drugoj zemlji pisu o novim restoranima i prodavnicama.Samo mi ovo mozemo smatrati senzacijom. upm.
Finishing touches of democracy ! Enjoy it !
http://shabany.byethost7.com/ -> Testni website za ljubitelje automobila i tuning servisa. Uploaduj sliku svoga auta i pusti druge da komentarisu.
http://www.youtube.com/watch?v=U2dS3XKJOqU
Kakav McDonalds, Limenka je prava stvar :))
Bravo za MCD,naravno i za Fahru.Fahro otvara radna mjesta dok Tihić i njegova bratija otvara narodne kuhinje.
I ona me pitaju sto mrzim srbe...
Nek je i TUZLA dobila MD, fahro supcino avazovska, luzeru, popiskim ti se za uho