Maza u vrtićima širom Bosne i Hercegovine

Maza u vrtićima širom Bosne i Hercegovine
260
Sponzorirani članak
30.10.2019. u 09:31
0
komentara
260

dijeljenja
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9
Uz igru, muzikoterapiju, bojanke i nagradne igre, najpopularniji domaći kremni namaz Maza, počeo je prošle sedmice s realizacijom edukacijskog i društveno korisnog projekta u 32 vrtića širom Bosne i Hercegovine.
Prošle sedmice radionica je održana u "Javnoj ustanovi za zaštitu djece i omladine Pazarić", prilikom koje je donirana tromjesečna zaliha Maze. Učenje uz igru i pjesmu, te donacija Maze upriličena je i u Banja Luci u vrtiću "Maslačak".

"Igramo se, učimo i družimo sa ovom divnom djecom, a sve na kraju zasladimo Mazom i palačinkama, uz vrijedne poklone. Ovo je jedno zaista sjajno iskustvo. Mališani su dobili Maza bojanke i bojice, tako da su na interaktivnim radionicama bojenja i crtanja dali svoj doprinos u realizaciji projekta. Posebno raduje što nam je pružena prilika da se igramo i družimo sa djecom koja imaju teškoće u razvoju.

Pri tome koristimo metodologiju muzikoterapije, koja se uspješno primjenjuje za aktivaciju i uključenje djece sa teškoćama u razvoju. Ovim putem se zahvaljujemo svim vrtićima na angažmanu u realizaciji ovog projekta i nadamo se da ćemo na ovaj način potaknuti i druge na slične aktivnosti", izjavio je Ismar Borčak brend menadžer za Mazu u kompaniji AC Food.

Projekat obuhvata vrtiće u Sarajevu, Zenici, Banja Luci, Mostaru, Bijeljini, Prijedoru, Konjicu, Pazariću i Tuzli.

Maza je premium kremni namaz od lješnjaka, inovativnih i kvalitetnih sastojaka sa visokim procentom lješnjaka, manje šećera i bez palminog ulja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.