Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite gazde I gazdice BRIGA ZA ""RADNIKE"" i goste mora biti """ISTA""
@sakeekas tek kad ih se jos iseli i kad nestane radne snage. Jer većina naših "gazda" su i dalje neandertalci u glavu.
@sakeekas Gdje to postoji? U hotelima je većina radne snage najnižeg ranga koju možeš naći kad hoćeš. S druge strane, briga za goste je ultimativna obaveza jer nema ni gazdi zarade, a ni radnicima plate bez njih.
Ovo je dokaz da je Sarajevo otvoreno za sve. Marko glavni menadzer u saudijskom hotelu smještenom u evropskom teheranu, nema dalje. Šta mislite koji bi šok u manjem entitetu bio da je menadzer Mariota u Banja Luci ili Mepasa u Mostaru neki Ibrahim. Ma hajte molim vas
@DalekoNajpametniji 120 ti put na ovim komentarima: Sarajevo je glavni grad BiH, Sarajevo treba biti primjer kako nesto treba da izgleda, poredite se po 100.000 ti put sa Mostarom i Banjalukom koje mrzite iz dna duse, pa sto se onda poredite i vicete evo mi smo bolji od njih. Sto se ne poredis sa Amsterdamom? Londonom? Berlinom? Istinskim metropolama.
@DalekoNajpametniji Sarajevo je samo za nijansu otvorenije od navedenih u tvom postu, hoces primjer? Evo ti jedna ideja da testiras "otvorenost za sve", prodi u majici Srbija po gradu. Ili ne moras, prodji u majici sa duginim bojama po gradu. Jel sad jasnije?
Jel i ovo ugroženi srbin u Sarajevu? Ili je pak "Alijin izdajnik" koji je ostao i vratio se iako je Krajišnik naredio da se svi isele iz "Alijinog Sarajeva" i da ne žive pod muslimanima? Od kako je vlada KS došla, i agresori se vraćaju..
@Musantopgooser23 ma nemoj takone bi nas lijepo hadzija sarajevo posrbljavo. Al slucajno nemoj da kazes da on posrbljuje sarajevo, jer ce hadzija odma jedan tekst napisati i izpast ce svi oni srbi sto su ih doveli da su ustvari presli na islam samo imena nisu promijenili jos
Nadrealno prezime
Bice prvi 2 mjeseca tako kad kesh pocne dolaziti bice malo drugacije
A za stranku?
Šeher metropola, ne zna se koji hotel je bolji, svi žele ulagati u Sarajevo!
ma jah, neka ste stavili fotku soba, da vidimo to zdanje, jb te direktor
Ne znam šta je Bosna pokazala jučer. Vidimo da su ambasadori 17 zemalja, uključujući OHR i predstavništvo Evropske unije, toliko zdušno i složno pokušali da nam čestitaju. Meni ne trebaju te čestitke, ja se smatram postiđen zbog takvih stvari, ali nismo vidjeli da su složni tako kada treba u manjem bh. entitetu zaštititi elementarno ljudsko pravo i pravo one djece povratnika, i djece Bošnjaka - pravo na bosanski jezik. Nemamo tu situaciju. 
Ovo je važan sektor koji treba razvijati jer smo na nivou dinosaura po ovom pitanju. Neke države žive isključivo od turizma.
Ma bit ce arapa ne sekirajte se , bar jos koju godinu !
Jel tvrda korica
I tako ljudi zaboravise da je neki dan bila parada