promo
780

Manolo café u novom ruhu: Apsolutni hit ove jeseni

S ponosom vam predstavljamo dobro poznatu oazu u centru grada u novom ruhu. Promijenili smo sve osim adrese – od enterijera do jelovnika i usluge koji će pomjeriti granice vašeg gastronomskog iskustva.

Od ove jeseni nudimo i opciju dostave cjelokupne gastronomske ponude putem online servisa donesi.com, korpa.ba, a uskoro i na cegerdostava.com za neodoljive zdrave i ukusne zalogaje na radnom mjestu ili kod kuće.

Donosimo vam potpuno drugačiji jelovnik u kojem je svaki zalogaj pažljivo osmišljen da zadovolji i najzahtjevnije nepce, kao i specifične prehrambene navike. Nudimo veliki izbor svježe pripremljenih obroka i neodoljivih poslastica, uključujući i one bez glutena, kao i one pogodne za vegetarijance i vegane. Za goste koji imaju alergije naše ljubazno osoblje će ponuditi adekvatnu zamjenu sastojaka.

Iz bogate ponude izdvajamo naš, po mnogo čemu, jedinstveni burger – sočno, visokokvalitetno meso od proizvođača iz BiH u kombinaciji sa posebnom mješavinom začina poslužen u našem domaćem pecivu. Nudimo zagarantovano bogatstvo ukusa i teksture za ljubav na prvi, kao i svaki sljedeći zalogaj.

Otišli smo i korak dalje kada je u pitanju stvaranje zdravih navika. Kreirali smo uvijek dostupnu ponudu hladno cijeđenih sokova za svjež početak jutra ili obnovu energije tokom napornog dana. Pored klasičnih, nudimo vam i nešto sasvim novo na BiH tržištu – hladno cijeđeni sok od čiste maline ili jagode za dozu ljeta i vitamina i u zimskim danima.

Dozvolite sebi porciju svakodnevnog užitka u ugodnoj atmosferi u Maršala Tita 23 uz naše nasmijano i ljubazno osoblje ili uživajte u našim pažljivo pripremljenim i dostavljenim proizvodima.

Bez obzira da li je vaš izbor kafa i doza zdravlja u čaši za svjež početak dana ili zdrav i ukusan obrok u bilo kom trenutku, Manolo café je uvijek dobar izbor. A o dobrim izborima se ne raspravlja.