Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na politicku nesigurnost smo navikli jer svako normalan zna da se to pravi vjestacki, da bi jedna te ista garnitura bila na vlasti. Strucni kadar manjka jer svi kvalifikovani idu gdje im je bolje, niko nije lud da ovdje radi 6 dana sedmicno 12 sati dnevno za 500 maraka mjesecno
Za govornicu izađe kosmati sijedi penzioner u kožnjaku i kožnim uskim helankama: - Ljudi, spremam novu stvar. Izginućete.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Toliko nezaposlenih a manjak radne snage? A da malo bude obučavanja novih radnika. Ili opet po starom, da se od novih radnika očekuje se da već znaju sve raditi i da malo traže.
Zbog čega je došlo do manjka stručnog kadra ?