{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Manager.ba – najsvježiji poslovni portal u BiH

S
8.3.2011. u 10:37
0
0
Manager.ba – najsvježiji poslovni portal u BiH
0
Manager.ba – najsvježiji poslovni portal u BiH
Manager.ba je novi bh. finansijski i poslovni portal koji svaki dan objektivno i brzo izvještava o najaktuelnijim poslovnim događajima u zemlji, regiji i svijetu.
Namjena portala Manager.ba je da na jednom mjestu svojim korisnicima pruži istinite, svježe i besplatne informacije o finansijskim proizvodima i uslugama na tržištu te skrati vrijeme potrage za najsvježijim poslovnim vijestima.

Manager.ba svakodnevno prati puls tržišta kapitala u cilju informiranja investitora i onih koji to tek kane postati. Portal je vodeći inovator u području poslovnih vijesti, edukacije, informacija za osobne finansije, komentara i mišljenja.

Manager.ba je jedini poslovni portal u BiH koji uživo prati kretanje cijena dionica na berzama u cijeloj regiji. Sve berze na jednom mjestu.

Uredništvo portala Manager.ba svakodnevno svojim naslovima, vijestima, zapažanjima, mišljenjima i analizama osigurava sveobuhvatnu percepciju poslovnog okruženja i tržišnog raspoloženja.

Uredništvo portala Manager.ba je predan tim ekonomista koji se bave različitom poslovnom problematikom i uvijek spreman u najkraćem roku korisnicima portala odgovoriti na upite vezane za poslovnu regulativu, problematiku izravnih i neizravnih poreza i poslovanja s vrijednosnim papirima, a sve u cilju unaprjeđenja poslovanja i akumuliranja poslovnih znanja naših korisnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: