Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos ako nadju naftu i krenu je vadit potonu tuzla totalno.. onda cemo fakat imat more u BiH.. :D (samo se zezam, tuzlaci nemojte me tuci.. :)) Neka nama nafte.. .)
pomislio sam na trenutak da i ja kometarisem clanak, ali kada sam vidio ostale komentare jednostavno samo odustao...
Budući da smo nas dvojica nadležni, ako nafte i ima vi od toga nećete imati nikakvog hajra, stoko! I opet glasajte za nas! Možda ćemo onda povećati naknade borcima sa 150 na 150,01 KM.
zemlja na kojoj je nafta je moja i nikad je prodati necu...hocu da pravim djeci kucu tu..nece meni niko kopat naftu u basti, sipajte plin
moj jarane svugdeti je tako i u americi imajih koliko hoces da sipaju po pola, ako tolika kolicina nafte ima moglabi drzava da bude jaka i napredna osim ako lopovi nepokradu ili neko nekupi
uh, zivi bili da docekamo tuzlansku naftu :))
Hehh ako Rusi ne \"ujagme\" prvi i ne kupe biće ovo da valja ;)
Ja mislim da ce oni prodat ovu naftu i da ce se te pare pokrast
hajde vala da i to dozivimo u nasoj bosnici. bice tuzla kao dubai :):), ako Bog da!
@aha Želja svakog vozaca u BiH je da ode do benziske, izvadi cenera i kaže :\" do vrha\" :)))
ja ga i sad punim za cenera, doduse ne bude skroz pun;)
Da Bogdom hoce to što prije naci, pa da doživim da napunim rezervar auta za 10 KM
hebo zemlju koja piramide i nafte nema :-D