Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-- Mala i srednja preduzeća stub su ekonomije u razvijenim zemljama, te čine 99 posto svih biznisa u Evropskoj uniji, podaci su uglednog portala '"European Small Business'". Znam ko i Japanu. Da mu nije Sonyja, MAchushite, TOyote itd za koje rade mali is rednji zasnivali bi im se privreda ko i Njemačkoj bez MErcedesa, BMWa, Airbusa, SImensa, Bayern Hemie etc. TO jest na muškom spolnom organu 100% a ne 99% :)
Srbi bi trebali objavljivati naučne radove iz sprovođenja genocida, etničkog čišćenja, masovnih silovanja, te umijeća pravljenja sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica. Nije šala, da ih satelit nije snimio, oni bi i dan danas krili kosti zvjerski ubijenih Bošnjaka.
U malinama je buducnost BIH
Buducnost je u organskom uzgoju.