{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lutrija BiH predstavlja novu ekspres srećku "Sretan dan"

S
19.7.2011. u 16:42
0
0
Lutrija BiH predstavlja novu ekspres srećku "Sretan dan"
0
Lutrija BiH predstavlja novu ekspres srećku "Sretan dan"
Nova srećka Lutrije BiH pojavila se na tržištu prošle sedmice širom Federacije BiH.
Ekspres srećke nose nazive po danima u sedmici: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i nedjelja, a igrač po želji može birati svoj sretan dan.

Fond dobitaka iznosi 80% što je dosada najveći procenat dobitka srećaka vrijednosti od 1 KM do 100 KM. Ukupan broj dobitnih ekspres srećaka je 314.000 komada.

"Kada smo inicijalno razgovarali o novoj ekspres srećki, nastojali smo da bude specijalna za naše igrače povodom 60. rodendana Lutrije BiH ove godine, da bude zabavna, a da obilježava i naš novi slogan, kao i jasnu viziju budućeg razvoja", rekao je Šukrija Čingić, direktor Sektora za marketing, Lutrija BiH.

Cijena jedne ekspres srećke je 1 KM, a može se kupiti na 520 prodajnih lokacija u FBiH. Zakonom u FBiH, učešćcem u igrama na sreću Lutrije BiH na direktan način igrač pomaže ugrožene kategorije i društveno korisne aktivnosti.

Lutrija BiH će proslavljati svoj 60. rođendan tokom cijele 2011. godine specijalnim događajima za svoje igrače, zaposlenike, partnere, prodajnu mrežu i medije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: