{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Lutrija BiH ponosni partner reprezentacije BiH

S
9.6.2011. u 15:55
0
0
Lutrija BiH ponosni partner reprezentacije BiH
0
Lutrija BiH ponosni partner reprezentacije BiH
Lutrija BiH aktivno podržava bh. nogometnu reprezentaciju u veoma uzbudljivoj nadolazećoj fudbalskoj sezoni, u kojoj BiH očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u nogometu 2012. koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini.
Prije početka utakmice sa Albanijom 7. Juna u Zenici, u organizaciji Lutrije BiH navijači su pozdravljeni, a Darko Maletić i Senijad Ibričić podijelili su im potpisane lopte naših igrača. Nakon izuzetno hrabrog nastupa bosanske ekipe na utakmici sa Albanijom slijede uzbudljive bitke u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u čemu će Lutrija BiH svesrdno podržati našu ekipu.

“Lutrija BIH i do sada je aktivno podržavala i pratila sportske reprezentacije i sportska događanja na lokalnim nivoima, ali ove godine je poseban značaj podržati najpopularniji sport u BiH kada Lutrija BiH obilježava 60 godina djelatnosti I postojanja", rekao je Edhem Pašukan, generalni direktor Lutrije BiH.

Darko Maletić
Darko Maletić

Već šest decenija Lutrija BiH priređuje radost, zabavu i užitak i to ne samo za svoje igrače. Od početka prodaje igara na sreću 1951. godine počinje i nova era zabave i radosti. Godine 1962. po prvi put se priređuje igra Loto i to po sistemu 6/49 čije izvlačenje prenosi televizija. Lutrija BiH se formalno osamostalila 1973. godine, a u godinama koje slijede predano radila na uvođenju novih igara i sadržaja za svoje igrače. 2001. godine Lutrija BiH unosi inovacije i novu tehnologiju u sistem igara na sreću u skladu sa najsavremenijim standardima i od 10. oktobra iste godine uvodi sistem primanja uplate u realnom vremenu.

Lutrija BiH će proslavljati svoj 60. rođendan tokom cijele 2011. godine sa specijalnim događajima za svoje igrače, zaposlenike, partnere, prodajnu mrežu i medije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: