Tao House
232

Luksuzni stanovi u Sarajevu: Moderna gradnja u srcu Starog Grada

Radovi na izgradnji luksuznog objekta Tao House u Čadordžinoj ulici u Sarajevu u punom su jeku.

Vremenski uslovi povoljni su i sve zamišljeni i planirani radovi završeni su na vrijeme. Objekat već poprima svoje oblike, a Plaza Living ekipa koja radi na realizaciji ovog projekta jednako je nestrpljiva da dočeka prve stanare. Interes za kupovinu luksuznih stanova na lokaciji koja je zaista posebna je izuzetan. Prve reakcije su fantastične, a mi ćemo vas pokušati uvjeriti da i Vi odaberete Tao House za vaš novi dom.

Siguran i pouzdan projekat

Jedan od najvažnijih elemenata pri kupovinu stanova je sigurnost. Plaza Livnig garantira svojim kupcima ispunjavanje dogovorenih obaveza, a pri izgradnji objekta birali smo samo sigurne, provjerene i kvalitetne kompanije.

Glavni izvođač radova je firma Neimari d.o.o., a listu referenci i objekata koje su izgradili možete pogledati ovdje.

LUK SARAJEVO kompanija je zadužena za klimatizaciju i vodoinstalacije, INTERHS za elektroinstalacije, DSC SARAJEVO za sigurnost, Schüco za vanjsku stolariju. Podizvođači su i EM VODA I GRIJANJE, HANO, RAMA GLASS, BAGNO, PARKET SYSTEM kompanije koje dugogodišnjim uspješnim radom i garantiraju kvalitet. Partner projekta je i Sparkasse banka. Kako napreduju radovi pogledajte u videu.

Lokacija

Lokacija objekta pažljivo je birana. Nekoliko faktora je odlučilo da se Tao House gradi u srcu sarajevske mahale Vrbanjuša. Prateći trenodove primjetili smo da sve više poslovnih ljudi bira te mirne kutke grada kao mjesto za život. Život u mahali ima svoja pravila, a jedno od najvažnijih je poštovati mir i privatnost svog komšije. Iz topline i mira svoga budućeg doma ušuškanog u zelenilu za nekoliko minuta bićete u centru grada, u centru poslovnih zbivanja. Kako bi vam što jasnije prikazali lokaciju objekta snimili smo kratki video koji možete pogledati u nastavku.

Bitni detalji:

● Grijanje i hlađenje stanova vršiće se toplotnim pumpama, 60% površine stana biti pokriveno podnim grijanjem.

● Spavaće sobe imaju vlastiti Fan-coil sistem, svaka soba ima svoj thermostat za podešavanje temperature grijanja ili hlađenja. Dnevni boravci sa velikim portalima takođe će imati podni Fan-coil koji služi za grijanje ili hlađenje te prostorije.

● Svaki će stan imati opremljena kupatila sa posebno odabranom vrhunskom opremom, pločicama i sanitarnim elementima.

Kako zakazati sastanak za detaljnu prezentaciju?

Ukoliko želite pogledati više detalja o objektu kliknite ovdje i posjetite web sajt Plaza Living ili odmah pozovite na broj telefona 062 329 329. Potruditi ćemo se da vam na najbolji mogući način predstavimo koncept našeg objekta.

Želite detaljnu prezentaciju objekta? Ostavite svoju email adresu.

Projektant: Studio Trokut

Glavni izvođač: Neimari Sarajevo

Podizvođači: LUK SARAJEVO, INTERHS, DSC SARAJEVO, EM VODA I GRIJANJE, HANO, RAMA GLASS, BAGNO, PARKET SYSTEM.

Partner projekta: Sparkasse Bank