Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ti ovo , odmah imaju krevete, sta ti je reci Njemacka
svaka cast .. ovako se strajkuje ... daj mi MOJE i ne prdi ...
Male im plate, a jedna od najjacih evropskih kompanija. Ma hajde, uostalom ovo im nije nikakva reklama, samo ce izazvati kontra efekat da ljudi i ne putuju s njima vise!
Bosanci dragi, ugledajte se na Njemce kako dresiraju vlast tj. političare:)
Halo DEMOKRATE i KAPITALISTI, Radnici u komunizmu su bili happy...
protestant i štrajkač ne znače isto i ni jedna od ove dvije riječi nije slavenska.
Posto su nas slaveni izdali, izbacujemo lagano sve slavenske rijeci, i mijenjamo ih svim drugim rijecima koliko god ljudski moguce, svim energijama
kakve veze imaju protestanti sa štrajkačima?
ovo je organizacija i sistem,bez obzira sto je strajk ljudima se ugodi i namjesti barem da imas se gdje spustiti ,kod nas vatrogascima ni sendvice pogana vlast nije mogla da odnese na Boracko jezero
I BH Airlines je otkazao citava 2 leta ,za Cirih i Istanbul,eno se narod povaljao u zgradi i spava li spava
nije samo slao protestante na goli otok, vec ih mlatio na putu ka golom otoku. to je istina.
tito je na goli otok slao rukovodstva koja su firme dovodili u ovakvu situaciju, a ne radnike koji štrajkuju. za koju godinu će na krasnom civilizovanom zapadu pucati na štrajkače kao na afričke rudare nedavno ! živi bili pa vidjeli.
nocio sam mozda 10ak puta po aerodromima, mogu zamisliti koja frustracija. suosjecam
...lažnjak, baš se mučiš...žao mi te, čovječe :)
Eh sad zamislite da svaki putnik sudskim putem zatraži naknadu za propušten let (što ima puno pravo), koliko bi Lufthansa otišla automatski u deficit za 2012 ? :)
moj stari je radio kod njemaca za dzeparac, a sada ne moze..... tito vrati se :D
Dobri hoteli i besplatni.,a ima i parking. Moglo bi se malo do Njemacke za malo para u obilazak Frankfurta, Berlina i Minhena.