Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A stvarno su jagode lose, kad jedes isto nista, ni okusa ni mirisa.
Bosanska poljoprivreda...posadis jagode,oberes bostan
Nikad gorih jagoda i ukusa neg ove godine..... sta ste celicani to uradili sa jagode...
dnevnica 500 KM a nece nitko da radi ....
meni dosta i satnica!
što meni neko ne da podsticaj...
I ne trebate dobijati podsitajne mjere, zašto bi se našim novcem pokrivala vaša nesreća ili vaša neodgovornost. Onaj ko sam sebe ne može ućiniti profitabilnim taj nek fino zatvori firmu, proda zemljište ili nek posadi nešto drugo. A ne da se pare dijele pod izgovorom nesposobnosti.
kod nas uvijek vlada misljenje da drzava nesto trteba da da...valjda ostatak onog starog sistema. danas drzava samu sebe ne moze podmirit, a kamoli jos nekog
Okanite se,ljudi,poljoprivrede...nema od toga ništa...!!!
Daj ba uzmu poticaje, prikupe donacije, ne naprave plastenike i onda kukaju na nevrijeme... Sto meni nisu sjebane jagode, paradaiz, krastavice?
Kad ce jadni covjek shvatiti da se mora prilagodjavati klimi...
Kada ce poceti da uzgajaju organske proizvod jer 4 miliona eura od cega 90% ode u inostranstvo je za Bosnu nista. U Evropi svaki treci proizvod prodan je organoskog BIO porijekla. U na sto jos ne znaju a ima kupaca masa. A Jagode prskaju svim i svacim. od godine ne kupujem jagode , hocu samo organske i BIO . Dosta vise trovanja.
Država dučini nešto!
Samo zbog ove slike sam mora narucit kilo jagoda... nom nom nom nom nom nom :D
kad se formira cijena mora se voditi racuna da ce biti i ovakvih godina. plus parxele male, iscjepkane, a bez kolicine ili nema dobrog posla
U nas država ne ulaže,Bog u nas ne ulaže..............