Promo
46

Londonska škola odnosa sa javnošću: Upis otvoren još dvije sedmice

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) upisuje novu generaciju polaznika u 2020. godini. Svi zainteresovani će od stručnih predavača steći neophodna znanja za svoje dalje profesionalno usavršavanje i dobiti međunarodno priznatu diplomu.

Organizator LSPR-a je content, digital i PR agencija Represent Communications, a sva predavanja i završni ispit održavaju se u Sarajevu.

"Prošle godine smo ispratili prvu generaciju koja je nadmašila naša očekivanja. Iskustva sa lokalnog tržišta će svim polaznicima biti od ključnog značaja za primjenu u njihovim svakodnevnim radnim zadacima. Sve što se uči u LSPR-u ima temelje u stvarnom svijetu", izjavila je Ena Maglić, direktorica agencije Represent Communications Sarajevo.

Sva znanja na jednom mjestu

Program Londonske škole za odnose s javnošću izrađen je u skladu sa trenutnim potrebama tržišta i obuhvata sva potrebna znanja iz brojnih područja. Upis nove generacije traje još dvije sedmice, a broj mjesta je ograničen.

LSPR je priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom i marketingom, te u novim modulima društvenim mrežama i digitalnim marketingom.

U 2020. godini škola će se održavati u periodu od 14. marta do 18. aprila u hotelu Courtyard by Marriott. Predavanja će i ovoga puta biti organizovana subotama.

Stručni predavači, aktuelne teme, međunarodna diploma

Ovogodišnji predavači su: John Dalton, Vedran Peršić, Borislav Miljanović, Duška Jurišić, Nađa Lutvikadić Fočo, Selma Kadić Maglajlić, Melika Husić-Mehmedović, Zlatko Ganić i Jelena Mikić.

Polaznici će, između ostalog, naučiti kako prepoznati i kreirati kvalitetan PR, kako različiti mediji zahtijevaju različit PR pristup, koji su najbolji primjeri reputacijskih strategija, šta je content marketing, a šta native advertising. Bit će riječi i o procesu kriznog menadžmenta, određivanju strategije komunikacija, korporativnom imidžu i reputaciji, ali i komuniciranju na društvenim mrežama.

Želite li ovog proljeća unaprijediti svoje znanje novim primjerima iz prakse, sa stručnim predavačima i predavačicama, prijave su otvorene na web stranici Londonske škole za odnose s javnošću www.lspr.ba.

Tu možete naći i sve dodatne informacije o upisu i programu, a plaćanje školarine je moguće izvršiti i u ratama.

London School of Public Relations (LSPR) osnovana je još 1992. godine i priznata je od ITOLa (Institute of Training and Occupational Learning), NUJa (The National Union of Journalists) i CPDa (Continuing Professional Development). Dolaskom Content, digital i PR agencije Represent Communications u Bosnu i Hercegovinu, LSPR se prošle godine vratila na naše tržište.