Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bogami i Ajedodrom u Trebinju ko\' Frankfurt!
BiH - jedina država u kojoj se 30 km autoceste gradi 30 godina. I jedina država u kojoj se ceste ne prave od tačke A do tačke B, već od Sarajeva do tačke A i do tačke B.
Pita Fata Hasu -Jel, odakle si ti ? Haso: -Hajd\' pogodi. -Daj prvo slovo! Haso: \" I\" -hmm ne znam hajde i drugo molim te !!! Haso: \" Š\" aa ne znam stvarno ! Haso :PA IŠČAPLJINE !
i usta.se odlucile da saradjuju. aferim
prvi autoput u Hercegovini se pravi u hrvatskim opcinama, ali eto ipak su oni ugrozeni.
na pu sim vam se ku rc a svima
Da bi dokazali superiornost RS, ovim putem najavljujem gradnju Kosmodroma u Čajniču! Izgradnja kosmodroma će biti veliki korak za RS koja će tim putem zauzeti svoje mjesto u svemirskim istraživanjima i eventualno učestvovati u teritorijalnoj podjeli mjeseca za koji je SANU izračunala da 49% pripada Republici Srpskoj
EU-a je bila odvojila prije par godina vise milijardi eura za ovaj projekat...!!! Zna li neko sta je s tim novcem...?!!! Nisu nebuloze vec istina...!!!
Sta kaze Dodik na ovo?
Lokalnim politicarima, treba prezivjeti izbore.
Zasto se ovako vazan put prvi u dijelovima. zar ne bi bilo logicnije nastaviti gdje je vec zapoceto. kome koristi mnogo sitnih dijelova ?
Mreza autoputeva u RS davno zavrsena! RS bolji dio BiH!
KORIDOR WC