promo
31

Ljetuj na Jahorini: Termag ljeto uz 50% popusta

Na radost mnogih gostiju i posjetilaca Jahorine ali i ovog ekskluzivnog hotela život se polako vraća u normalu i lagano otvara vrata nadolazećem ljetu.

Enterijer Termag hotela je izrađen od punog drveta i prirodnih materijala i pruža toplinu tokom boravka, ali i omogućava dug period eksploatacije, te zahtjeva složen proces održavanja i reparacije. Svjesni su toga u Termag hotelu pa su vrijedne ruke zaposlenih puna dva i po mjeseca svakodnevno radili na uljepšavanju hotela, potrebnim reparacijama, adaptacijama prostora i kreiranjem novih sadržaja.

Sve ovo se naravno radi kako bi boravak gostiju u Termag hotelu bio što prijatniji i kako biste zaista osjetili toplinu doma, koju pruža Termag hotel. Međutim, novi i osvježen izgled hotela nije jedino što su u Termagu pripremili za nadolazeće ljeto.

Nešto više o tome nam je rekao g. Nemanja Vučetić, marketing menadžer hotela Termag. "Pored kompletne rekonstrukcije i reparacije cijelog hotela izvršili smo dodatne radove na adaptaciji prostora, tako da smo prošrili kamin salu i izgradili novi toalet te kreirali prostor za presvlačenje beba. Takođe smo adaptirali i glavni ulaz u hotel, napravili novu nadstrešnicu koja sada može da primi i autobuse na sprat, proširili sam ulaz i izgradili rampu za osobe sa poteškoćama u kretanju. Posebno bih istakao reparaciju svih soba i apartmana jer je enterijer od punog drveta tako da je ovaj dio posla bio veoma zahtjevan imajući u vidu da su sve operacije, od brušenja, uljenja, voskarenja, rađene ručno i sve su to radili naši zaposlenici. Na ovaj način smo i u vrijeme krize uspjeli sačuvati sva radna mjesta, tako da nismo otpustili niti jednog radnika", izjavio je g. Vučetić.

Kakvi su planovi za ljeto?

"Što se tiče ljeta vjerujem da smo uspjeli da napravimo zaista atraktivne ponude, tako da smo za mjesec juni napravili specijalni popust od 50% na uslugu smještaja. Kako nam je cilj privući što veći broj gostiju pripremilli smo i jedan vrhunski paket koji na novi način otkriva boravak u hotelu Termag, ali i na Jahorini.

Naziv paketa je Back to nature (Povratak prirodi) i ima za cilj da naši gosti što više vremena provedu uživajući u prirodnim ljepotama Jahorine i na čistom planinskom zraku. Sadržaj paketa je takav da za samo 48 eur / po osobi / po danu dobijate planinarenje sa vodičima uz planinsku užinu u prirodi, relax masažu i quad safari na vrhovima planine. Usluga je bazirana na polupansionu uz besplatno korištenje spa&wellness centra. Mislim da je ovo veoma prihvatljiva cijena i da će sadržaj paketa biti interesantan mnogim gostima."

Ali to nije sve?

"Paket Back to nature je samo dio ponude Termag hotela, jer u mjesecu junu odobravamo popust od 20% na naše druge pakete, kao što su: relax, porodični i romantični paketi. Želim da naglasim da kupovinom nekog od paketa gosti dobijaju mnogo više nego kada bi svaku uslugu plaćali pojedinačno. Tokom ljeta nastavljamo i sa našim dodatnim aktivnostima, tako da već sada mogu da najavim da ćemo 12. jula organizovati Ljetni Termag challenge race trail trku, na kojoj mogu da učestvuju i takmičari i rekreativci sa veoma bogatim nagradnim fondom i korsitim priliku da pozovem sve zainteresovane da se prijave na ovaj sportski događaj."

Termag hotel uspješno organizuje i veliki broj seminara. Koliko Vam je kriza uzrokovana pandemijom otežala poslovanje u tom segmentu?

"Kao što je već svima poznato turizam i ugostiteljstvo su među najteže pogođenim granama privrede i sigurno da nam je ova kriza veoma otežala ukupno poslovanje. Međutim, Termag hotel se ne predaje, na svu sreću nismo imali niti jednog zaraženog radnika, niti je virusa bilo u okolini, tako da slobodno mogu reći da je Jahorina corona free. Sa naše strane sve vrijeme smo preduzimali neophodne zaštitne mjere, a poslednje u nizu je dezinfekcija kompletnog sistema ventilacije, dezinfekcija cijelog hotela. Donijeli smo i poseban plan mjera rada u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo, tako da je boravak u Termag hotelu sasvim siguran i bezbjedan. Većina kompanija ima preporuke da smanji aktivnosti, posebno kada su seminari i kongresi u pitanju. To nam dodatno otežava posao, ali mogu reći da, kada je Termag hotel u pitanju, seminari se mogu održavati bez ikakvih problema zahvaljujući tome što imamo velike i prostrane konferencijske sale gdje je u potpunosti moguće ispoštovati mjeru fizičke distance od minimalno 2 metra. Takođe, prostor u restoranu, u wellness centru, smo organizovali tako da u potpunosti zadovoljavamo sve mjere. Sve navedeno, uz svakodnevne mjere dezinfekcije, garantuje sasvim bezbjedan boravak u Termag hotelu."