promo
17

Ljetni šoping u Importanne centru

Ovog ljeta u Importanne centru očekuju vas mnogobrojne novosti, popusti i pogodnosti pri kupovini u periodu od 21.07 do 21.08.2020. godine.

Posjetite nas, jer vas očekuju popusti do 50%, 4 sata BESPLATNOG PARKINGA u periodu od 19:00 do 23:00, mnogobrojni noviteti, kao i posebne ponude svakog dana u našim ugostiteljskim objektima.

U periodu trajanja kampanje imat ćete priliku da pronađete LJETNE POPUSTE DO 50% kod poznatih renomiranih brandova kao što su: KARE Sarajevo, koji je za vas spremio posebnu ljetnu rasprodaju do 50% u periodu od 20. do 31.07.2020. godine, njihov izložbeni kutak vas čeka u centralnom holu Importanne centra, a brandovi kao što su 5th Avenue, Ulla Popken, INN SPORT, Gerry Webber, Dormeo, Penti, Watch Line, Inoma, Lindex, Carpisa vas čekaju sa izuzetno vručim popustima ovog ljeta. Mnogobrojne nove kolekcije možete pogledati u Alpina Fashion BIH, Tiffany, Coche Box, kao i u mUscle freak prodavnicama, gdje možete pronaći novi proteinski brand pod nazivom LOHILO.

Posebne ponude svakog dana možete pronaći u prodavnicama Vicko BIH, Cosmetic market, Konzum, TopShop, kao i sve za vaše uređenje doma u Unipan d.o.o. Kako bi vaša kupovina bila potpuna ne zaboravite na usluge naše autopraonice u garaži na -3 kao i na ljubazno osoblje dječije igraonice PIN PON KIDS koja je uvela i posebnu ljetnu ponudu "Proslave rođendana na otvorenom" kako bi se svi vaši zahtjevi mogli ispuniti.

Neprikosnoveni brandovi kao što su Cesars Importanne, kao i butik LILA se i dalje brinu da blistate na svakoj proslavi ili u poslovnom okruženju. Posjetite ih!

U restoranu Milkmann House svakog dana pronađite drugu porodičnu ponudu. Ne zaboravite da u našem centru možete pronaći i prodavnice Apoteke Sarajevo, Uni-expert i Univerzalno.com a koje vas čekaju sa najboljom ponudom tehnike i IT opreme.

Ovog ljeta sve dame će imati priliku i da se pripreme za Ljeto 2020. godine kroz posebne ponude solarija Sunlight studija, kozmetičkog studija Selawy kao i da iskoriste BESPLATNO FENIRANJE uz svako Farbanje kose, a vaše mališane možete povesti na najbolje do sada vezanje pletenica u frizerskom salonu KS Ekskluziv.

Uskoro ćemo vas obradovati i sa par noviteta kao i otvaranjem novih prodavnica i brandova u našem šoping centru. Stoga, ostanite sa nama, pratite naš bogat program dječijih zabava kao i posebne ponude i popuste!

Mi vas čekamo, a vi ne propustite sve što radimo za vas!

Dobro nam došli!