Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo lista nema ni banja luke ni trebinja ni bijeljine ekonomski motora kraljevine republike srpske
Ma bice abd i Banja Luka i Sarajevo jednog dana.. Nama to izgleda nestvarno a vjeruj da može i to biti samo da se mi opametimo opcenito kao narod 3 vjere :)
E moj htc, komsije/susjedi su njih preorijentisali.pa cak su i konstitutivni od stare jugoslavije, a prije toga im se ni za trag nije znalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pale?
Propaganda i atakovanje na razum nikada ne prestaju! Ovo se predstavlja kao nekakav indeks kvalitete zivota, ali za koga je to 'bogatstvo i ekonomska stabilnost'? Za prosjecnog covjeka koji radi i preko 80 sati sedmicno da bih platio stan, automobil i hranu? Kada bi se kvaliteta zivota mjerila stopom samoubistava i depresijom/anxiety koja predhodi, onda Seul bi vjerovatno bio daleko iza Pyongyanga, pa cak i vecine sela u centralnoj Africi. Kus, pogani sotono!
@noridcm Dok rat pocne eto mene na Pale da gore jedem cvarke i odozgo 'uzivam' u 'opustenom' zivotu.
...a đe metropola?
gdje je sarajevo najveće gradilište u Evropi već 10 godina?
A Laktaši?
Koja je Elidza da ne citam?
A gdje tu Trebinje?
Auu kakva iznenađujuća vijest, 99% ljudi je mislilo da je Dubai najbogatija država haha :)
Dubai nije drzava ;)
Greškom napisano, odnosilo se na Emirate kako god :)
a nasa dijaspora kuka li kuka.
20. Sarajevo- najsigurniji grad u Evropi, vlada zadovoljavajuće sigurnosno stanje
Ovaj Bec se svugdije gura a los grad totalno... Tu sam tolike godine i neznam cemu se svi dive... Sranje na sve strane....
Zato sto si stalno u 16-tom seljoberu;)
@Dajstadas7 Rado bi ja u 16-ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trznuo sam se na Seoulom,pomislih, Sarajevo izniklo preko noći.