Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise, svi koji te kritikuju neka prvo sebe upitaju sta su ucinili za ovu zemlju, koliko su investicija u nju donijeli?
JEDNI COVJEK KOJI DONOSI INVESTICIJE U OVU ZEMLJU. HARIOSE IMAS MOJ HLAS, PUSTIMO SE SUPLJE, SAMO DAJ NARODU POSLA. HARE BRAVO!
predizborna patka...
Hare ja glasah za tebe prije 4 godine, Baš zbog auto puta Pa niđe ni kilometra. Pardon ima 30. Neide da nas zmija ujeda iz iste rupe dva puta
...kretenski, iskompleksirani i zaostali, toliko si jadan da nisi ni svjestan toga. To sto navac dolazi iz islamske zemlje ne znaci da je uvjetovan izgradnjom dzamije, ali ti si toliko maliciozan i ne razumijes da treba priznati kad se nesto lijepo desi, a n uvijek ocrnjavati.
H.o.c.e.l.. n.a.. t.o.j. .di.o.n.i.c.i... p.u.t.a... k.o.j.u... c.e. f.i.n.s.n.i.ra.ti.. b.i.t.i.. i.. D.z.a.mi.j.a.,..od.g.o.v.a.r.a.j.u.ce. ..o.dv.a.j.an.j.e... s.a. ..a.u.to.p.u.t.a.. i.. p.ar.k.i.n.g... z.a. ..vo.z.a.ce. ..ve.c.i.h... k.a.mi.o.n.a... a.u.to.b.u.s.a. .i. .s.l.. .d.a. .n.a..ma.z. ..m..o.gu. ..ob.a.v.i.ti !?
....
u svakom slucaju, svaka cast, makar se trudi za razliku od ostalih
Je li moguće da komentarišem prvi :S Da li vjerovati ovom članku?! Ako je istina, svaka čast predsjedavajućem! Žao mi je što neću glasati za njega ;)