Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKA ZA PROFESORA ZLATKA: Kada je riječ o velikim kompanijama i o praktičnom radu u privatluku, među Vašim diplomiranim ekonomistima, sve je više računovođa svjetskog kalibra.
Laguzina : Tebe treba recenzirat vise si prepoznatljiv kao schund , nego kao neko kome treba vjerovat...!
oooooo vidi vidi vratia se Sime
Kao treći problem naveo je cyber sigurnost s čime također naša zemlja nema problema. -------------------------------------- NARAVNO DA NEMA, KAD I NEMA CYBERA!
NE MOZES HAKIRATI NESTO CEGA I NEMA!
Hebbo li ti Sejfudin Tokic hanumu,isto si se ko' on nakon unistavanja lijevice zakacio na slic SDA na dojenje i ne popustas,Ljigava spodobo
Prvi reket BIH
Hoćemo li dočekati dan da više NIKAD tvoju odrvatnu njušku ne vidimo na vijestima...?
Vidi Zlaje, ko da je krečio plafon, pa se ibreti što su fleke ostale.
BiH virtualno sigurna. Zlaja, koji si ti genije he, he, he...