Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
guglajte sokantni snimak: Christine Lagarde The Magic Number 7
kako da bude kad je politika kamata bila skroz iz vinkla,vjene podivljale rad niske kamate,narod lud kupovo na sve strane daleko oreko stvarne cjene i nekretnine auta sve,sad inflacija i nemaju para da izmire il da kupuju ko ludi svake godine novi sifon od apple
Bgm Baba Vanga ko da je Vladimiru nena bila,sve tacno sto je govorio prije i za EU itd.!
Znam, Evo prodajem bmw vec 6 mjeseci. Da ne povjerujes…
Ko prati ekonomska kretanja, jasno može vidjeti da ekonomija EU stagnira ili ima jako bijedan rast u zadnjih 15 godina, posebno u odnosu na ekonomiju azijskih zemalja. Zlatno doba evropskog kontinenta se bliži kraju. Ovo su neosporne činjenice.
Ili u prevodu prdnuli smo u čabar. Sreća iduće godine izbori pa da se ovi agendaši isprate u zatvor.