PROMO
217

La Delicia: Nova sarajevska slatka oaza

U petak 09. jula, u ulici Patriotske lige br 38. svečano je otvorena slastičarna La Delicia.

"Sa zadovoljstvom možemo kazati da smo prepoznali zadovoljstvo naših kupaca u protekle tri godine poslovanja i plasiranja naših kolača u maloprodajne markete Amko komerca. Istražujući potrebe i želje naših konzumenata, razvila se ideja da ljubiteljima La Delicia slastica ponudimo jedinstveno mjesto za potpun ugođaj u omiljenim delicijama. Vođeni srcem i ljubavlju prema slasticama danas smo otvorili naš prvi uslužni objekat na lokaciji Patriotske lige br. 38, a uskoro najavljujemo otvaranje novih objekata u Sarajevu", rekli su nam iz La Delicie.

U ovu slastičarnu uloženo je mnogo strasti i srca, pažljivo su birane sirovine najviše kvalitete kako bi ugođaj bio potpun. Uz stalne inovacije, te tradicionalnim receptima La Delicia stvara slatke senzacije. U ugodnom ambijentu možete isprobati različite delicije od torti, kolača ili sladoleda, a da se vodilo računa o najsitnijim detaljima dokaz je i posebno pravljena Italijanska kafa La Delicia. Za sve one ljubitelje osvježavajućih zdravih napitaka u ponudi su prirodno cijeđeni sokovi, spremljeni od domaćih kvalitetnih sirovina, prema provjerenom i maštovitom receptu.

Kroz cijeli interijer slatičarne proteže se utjecaj modernog dizajna, posebna pažnja posvećena je svakom detalju. Od udobnih naslonjača savršenih za opuštanje, za one koji žele osjetiti pravi ambijent slastičarne tu su i visoke stolice za šank te moderne niske stolice i stolići. Dojam prostranosti vizualno je još povećan ogledalima, a cijeli prostor djeluje privlačno i udobno poput dnevnog boravka u kojemu se možete opustiti, što daje posebnu čar. Uz zatvoreni prostor, tu je i ljetna bašta ugodno okružena zelenilom.

"Želite li doživjeti ukus savršenstva i trenutke opuštanja u ugodnom ambijentu? Budite naši gosti, a mi ćemo se pobrinuti da vas oduševimo našim slatkim, strastvenim kreacijama koje volite", poručuju nam iz La Delicia-e.