View of Love
191

Kupovina parcela na rate "Moja parcela - moja rata bez kamata"

Raspored parcela unutar kompleksa - Faza A
Raspored parcela unutar kompleksa - Faza A
MFC d.o.o. predstavlja novi projekat View of Love smješten u općini Ilijaš - naselje Ljubnići, udaljen od naplatnih kućica sa autoputa Sarajevo - Ilijaš svega tri minute vožnje.

Na projektu je predviđena izgradnja vikend naselja uz posebne pogodnosti za domaće stanovništvo i kupovine parcela na rate, bez kamata, bez banke, uz period otplate do 5 godina.

Ovo je prvi kompleks ovog tipa u BiH i predviđa prodaju parcela za izgradnju vikendica. Kupovinom parcele unutar kompleksa kupac sam gradi, po svojoj želji, vikendicu u prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom sa predivnim pogledom na Ilijaš, rijeku Bosnu, autoput.

Pogled sa parcela
Pogled sa parcela

Posebno je važno naglasiti da je projekat koncipiran tako da ovaj panoramski pogled imaju sve parcele, kao i da u budućnosti nikakva gradnja ili nesto slično neće uskratiti ovaj predivni pogled sa parcela nijednom kupcu.

Mogućnost kupovine i otplate parcela, po tržišnim cijenama, sa kompletnom infrastrukturom unutar kompleksa View of Love na rate, bez banke i bez kamata, uz period otplate najduže do 5 godina. U cijenu je uključena i notarska obrada ugovora o kupoprodaji.

Prosječna mjesečna rata iznosi od 799,00 do 949,00 KM na period od 5 godina (60 mjeseci).

Ulaz i put kroz kompleks
Ulaz i put kroz kompleks

Cilj ovog projekta je da građani prepoznaju priliku za ličnu investiciju i da, kupovinom na rate, obezbijede sebi kutak u prirodi za bijeg od gradske gužve i buke.

Kompleks View of Love se prostire na 122.000,00 m² i sama realizacija projekta je podijeljena u dvije faze – Faza A i Faza B.

Obje faze su papirološki spremne tj.usvojen regulacioni plan, izvršena parcelizacija itd.

Faza A se sastoji od 33 parcele sa kompletnom infrastrukturom do svake parcele (voda, struja, kanalizacija, kišnica, asfalt, rasvjeta) i sve parcele su spremne za dobivanje urbanističke dozvole. Kompleks je ograđen ogradom sa glavnom kapijom.

Faza B se sastoji od 27 parcela i još uvijek nije puštena u prodaju.

Kapija na ulazu u kompleks
Kapija na ulazu u kompleks

Ovo je posebna prilika za sve građane koji imaju potrebu da za sebe i svoju porodicu, uz posebne pogodnosti koje nudi MFC d.o.o. , sa lakoćom riješe pitanje kupovine parcele za izgradnju vikendice po svojoj želji.

Detaljnije slike projekta i lokacije, možete pogledati u nastavku.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na brojeve telefona +387 60 3323400; +387 61 924056 ili na email adresu [email protected] ili posjetite web stranicu www.mfc.ba.