biznis
69

Promo / Kupite TONDACH crijep u Senigoru i ostvarite popust na sve proizvode

Senigor d.o.o. u saradnji sa Tondachom organizira posebne jesenjske akcije. Ukoliko do kraja oktobra kupite TONDACH crijep u Senigor prodavnicama dobijate poseban popust od 5% na sve Tondach proizvode.

Planirate li vaš krov renovirati ili novi raditi? Želite li imati bolji i ljepši krov? Filozofija je vrlo jednostavna; svaki čovjek bi trebao imati mogućnost sa kvalitetnim rješenjima koje nudi TONDACH dobiti dio sigurnosti, prirodnosti, topline i ugodnog osjećaja – i to za generacije. TONDACH krov za stoljeća osigurava stvarne vrijednosti za život svakog pojedinca.

TONDACH crijep nudi individualna rješenja za krov – širokim asortimanom različitih oblika i boja. Stalan razvoj proizvodnje osigurava potpunu slobodu kreiranja. Garancija na kvalitetne TONDACH crijepove iznosi 33 godine. Korist i zadovoljstvo pojedinog čovjeka je u prvom planu neovisno o tome da li se radi o novom krovu ili o sanaciji.

Do kraja mjeseca oktobra TONDACH u saradnji sa bh. firmom Senigor d.o.o. organizira posebne jesenjske akcije. Kupite ovaj crijep u Senigoru (prodajni Centar u Ralovcu i novootvoreni savremeno opremljeni Dom Centar na llidži u Osjeku) i ostvarite dodatan popust od 5% na sve TONDACH proizvode.

"Crijep TONDACH javnosti je poznat kao jedan od najkvalitetnijih crijepova na našem tržištu. To je sada već svjetski brend koji je zadovoljne kupce pronašao na svim dijelovima svijeta. Sve što je potrebno je da nas posjete i sami uvide zbog čega smo među najboljima", kazao je Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor d.o.o.

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini. Sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najcijenjeniji veleprodajni distributer u državi.

"Tondach i Senigor - krov za stoljeća."