Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je slobodan pristup informacijama invazija. A dugogodisnja izlozenost cisto rezimskim medijima sloboda? Idite onda u sjevernu koreju kad vam se svidja
nema vise komunizma dolazi kapitalizam
sva sreća
Da sad hoce i drugi Kastro umrijeti i tako pruziti narodu Kube priliku za razvoj.....
Kuba,ma turisticki raj ,kakve plaze,rijeke ciste ko suza,hrana za ubit se a tek navece kad se one pojave a na svakom cosku trube,gitare,muzika,rum,cigara...jeftino a prelijepo..!!
welcome to hell
Kubo, stisni dupe, dolazi ti demokratija
Pa nije se Fidel ni ohladio....
Ocekivani pocetak kraja...Sada ce lakse moci da pretraze gdje u americi mogu da peru sudje i kose travu, al sta fali barem ce imati mcdonalds i mobilne telefone kao "sav normalan svijet"
Niko ih ne tjera. :)
..e sad ste Hebali ježa u ledja
Куба припада Америци, а Балкан Русији.
silent invasion