Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnom svijetu je voz glavno transportno sredstvo samo kod nas obratno...
@autotoxis kod nas je problem što se FBiH i KS bahato odnose prema TK. ŽFBiH bi u TK trebale da jedu malu djecu, najmnogoljudniji kanton sa najvećim bazenima rude. Al nije to bitno, bitno je da do Hadžića dođe tranvaj. Ebo nas.
@autotoxis Ne lupetaj u SAD-u nema isto voza izmedju gradova. Putujes autom ili avionom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1889 imali a sad nemaju,ide se nabolje! Odrastaju djeca koja nece znati sta je Vlak/Voz
zalosno
Šta zna SBB i HDZ šta je željeznica jer su obje stranke protiv drzave a postavile direktore sa papirima iz hdz štamparija .
Ovi današnji političari nije da ne mogu okrečiti ono što je izgrađeno u Titovo doba, nego oni još i uništavaju naša dobra. Pozatvarali su nam fabrike, ugasili vozove... šta je slijedeće ukidanje el. energije? Da se vratimo totalno u kameno doba...
(2) vjerojatno je i ovdje na djelu politika i već vidljiv proces napada na sve što bi bilo normalno u bosni i hercegovini i početak novog pokušaja blokiranja bih u svim sferama života (sanu-memorandum nr. 2)
(1) čudni "razlozi" za ukidanje, još čudnija statistika o broju putnika na dijelu kojeg pokrivaju željeznice fbih i o tome bi se moglo diskutirati - dosta puta koristih taj voz/ vlak na liniji doboj-tuzla-doboj, kondukteri željeznica rs na svom dijelu naplaćivali su vožnju, ali voznu kartu nisu htjeli/ željeli (na)pisati dok su njihove kolege kondukteri iz željeznica fbih daleko korektniji bili...
Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki
Na slikama se moze primjetiti u zraku sivilo i plava boja m. Taj ugalj, pa to je otrov i tako je decenijama i ljudi nisu normalni!
Tuzla sve gora i gora, kao i skoro svaki grad u BiH. 133 godine vlakova a sada propadanje. Život je baš na odgodu u protektoratu. Za neko bolje sutra a svako sutra sve gore.
Pas koji je volio vozove/vlakove!
Osposobite prugu(elektrificirajte)i pokrenite liniju Banovici-Zivinice-Tuzla...brzi voz da ide 30 do 40 minuta vremenom usposravite nove stanice na putu..mal8ne husino kiseljak...koliko ovo bilo smijesno je nwmonovnost s obzirom na nivo zagusenje i zagadjenja prouzrokovano cestovnim saobracajem
unistilu su sve cega su se dotakli...nacionalne stranke iz svih torova...ma**e im(vam) se naebem ...i clanovima i glasacima istih
Mi u DF cijenimo da željeznica nije prioritet. Sve dok Bakir ne kaže drugačije. Snoooga 🖐
...ostajemo li?
sad sine u staro zeljezo, eto love, postade i ostade BiH crni vilajet
Da je nama kao društvu stalo do napretka, ne samo da bi se na sve načine vratili vozovi na pruge, već bi se spojili zenički i tuzlanski privredni basen prugom od Vareša do Banovića. Ali jok - naftni lobi je prejak, ispade lakše šnjirati cisterne kamionima nego prugom.