Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zemljama koje su pogodjene krizom, kamatne stope na pozmicu za kupovinu kuce (mortgage) iznosi oko 2-3.5%. Ze manje i krace pozajmice (loans) je oko 6-7%. U BiH koja je ustvari stabilnija jer nema velikih dugova, kamata bi trebal biti znatnije manja. Ali oni kompenziraju niske kamatne stope u Austriju i Njemackoj visokim na Balkanu. Sta mozes...
Ko iz vaseg urednistva ukrao moje karte za Pionirsku? Zasto niste objavili rezultate nagradne igre u vezi naziva dinosaura?