Za bezbrižniji život
72

Krediti za penzionere ASA Banke: Da ispunite svoje i želje vaših najdražih

ASA Banka penzionerski kredit
ASA Banka penzionerski kredit
Treća životna dob predstavlja vrijeme kada trebamo uživati u plodovima dugogodišnjeg rada. Životno iskustvo i znanje su na našoj strani i sada je vrijeme da uživamo, odmaramo i ispunimo svoje i želje najdražih koje smo dugo odgađali.

Kako bi period treće dobi učinili bezbrižnim ASA Banka kreirala je izuzetnu ponudu nenamjenskog/zamjenskog kredita za penzionere uz fiksnu kamatnu stopu za sve vrijeme trajanja kredita i NKS već od 4,99 posto.

Uz naknadu za obradu kredita već od 0,50% penzioneri mogu dobiti iznos kredita do 35.000 KM sa rokom otplate do 10 godina. Pored izuzetno povoljne kamatne stope, dodatne benefiti koje nudi ASA Banka su limiti po tekućem računu bez prve primljene penzije, te plaćanje na rate putem PIKA kartice u Konzumu i Mercatoru.

Kako bi upotpunili užitak kupovine, na poklon dobijate i ceker za nabavku, prilagođen vašim potrebama.

ASA Banka kao vodeća domaća banka kontinuirano prati potrebe klijenata kreirajući proizvode koji donose jednostavno bankarsko poslovanje i olakšavaju svakodnevni život. Kao treća najveća banka na tržištu sa preko 60 poslovnica širom BiH, ASA Banka nastavlja djelovati u cilju rasta domaće ekonomije, prosperiteta pojedinaca i cjelokupnog društva.

Ne propustite ovu izuzetnu akciju koja traje do 31.07.2023. godine.